Can Sıkıcı Adamdan Nasıl Kurtulabilirsiniz

Sohbet Chat

Adaleli sekslerin her biri karşı cinsten dikkat işaretlerine bayılır. Ancak, bazen bu tür tanıdıklar vardır ki bu süreçte genç bir adam sadece marasmusa gelir - doğal olarak, bu tahrişe başlar. Çok yüksek tecavüz de tehlikeli olabilir, çünkü aşık bir fan bayanın kalbini elde etmek için çeşitli şeyler için hazırdır. Bu durumda ne yapmalı?

1. Asla hayır hayır işini yapmayın ve hayranınız hakkında konuşmayın. Kendini rahat hissederse sana her an basabilir. Ondan sonra, ondan hiçbir yere kurtulamazsın.

2. Her zaman cümleyi sunmalıdır dağarcığınızdan içinde haberleşirken: "Ben gerek yok!", "Sen seni sevmiyorum!", "Benden uzak dur!". Makul bir kişi bir anda her şeyi anlayacaktır. Ancak, patolojik sevgi varsa, durum biraz daha karmaşık olacaktır. Zulüm ve aşırı abartma yaparken yasa uygulayıcılardan yardım istemek daha iyi.

3. Sürekli aşk nesne intihar şantaj bazı can sıkıcı erkek arkadaşı vardır, ancak toplantı veya randevu, bir konuşma verebileceğini belirtti. gibi tüm ifadeler:,,, "damarları açmak zorundadır" "astı" "atlama trenin altına" "Pencereden dışarı atılan ediyorum" iletişimde sürekli konuşulan, ancak onlara teslim olmak o gerçekleştirmek için başarısız asla aklı başında bir kişi olarak, gerekli değildir. Zihinsel rahatsızlıkların varlığında durum biraz daha ciddidir.

obsesif fanlar

4. çoğu "mağdur" hediye kabul, ama bu yapmaması gereken ana hatadır. Böylece, bir ilişkinin başlangıcı ya da devamı için bir şansı olduğunu açıkça belirttiniz. Hiçbir bahanesiyle önsöz vermeyi reddetme.

5. Böyle bir insanın hayatında keyfini çıkaran bir kız kategorisi var. Sonuçta, bir kurye olarak, iletişim ve dikkat için ödeme konusunda çeşitli görevler icra edecektir. kölelik sonucunda, kız, hatta fark etmeden, bir fan olmadan yapamaz zaten geri çekilir ve.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)