İlk Tarihi Kuralları

Sohbet Chat

Bir randevuda bir konuşma için doğru konuyu bulmak çok kolay, ancak tüm toplantı sırasında nasıl davranılacaksınız? Bu soru, ufukta yeni bir nesne göründüğünde daima ortaya çıkar. Bugüne kadar en üst düzeyde devam etti ve gençlerin ilişkiye başlamıştır arasında, birkaç basit kuralları takip etmelidir.

1. Doğal ve dişili olmak üzere başka birisinin imajını icat etmeyin veya denemeyin. Dürüstlük ve açıklık hoş geldiniz. Bu tutumla genç bir erkeği veya olgun bir adamı kendinize koyabilirsiniz.

2. Doğrudan muhatap karşısında bir diyalog görüp uzaklaşmaya değer değil. Sansarkrall da  hoş geldiniz, ancak bir aktris ve incelik izlenimi vermemek için aşırıya kaçmayın.

3. İlgilere göster: görüşülen kişinin diyaloğu sırasında konuyla ilgili sorular sorun. Bununla ilgini gösterirsin. Kabul etmese dahi, düşüncenizi ifade etmekten çekinmeyin, kaba bir formdan kaçının.

4. Diyaloga pasiflik memnuniyetle karşılanmaz, çünkü muhatap kendisini ilgi çekmeyen bir kişi olarak görür ve ikinci toplantı büyük olasılıkla olmayacaktır. Temsilcinin kişisine ilgi gösterin.

Dikkat çok önemlidir. İrtibat görevlisi hakkındaki tüm bilgileri ve bilgileri hatırlamalısınız. Aramızdaki ilişkiler başlarsa, hepsi kullanışlı olmalı.

Aslında, uzmanlar ve sosyolojik araştırmacılara göre, ilk toplantı sırasında genç adamla ne konuşacağına bakılmaksızın asıl önemli olan, birbirinizi anlamanızdır. Ortak bir zemine bakarsanız, ideal ve uzun vadeli ilişkilerin garantisi haline gelecekler.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)