Sanal İletişim Temaları

Sohbet Chat

İnternet üzerinden iletişim popülerliği her geçen yıl hız kazanmaktadır. Ancak, pek çok kişi yazışmaya nereden başlayacağını bilmiyor. Bu hoşa gitmeyen anlar, yanlış anlamalara ve potansiyel tanıdıklarına yol açmaz, hatta başlamadan da kopar. Ciddi niyetli iseniz, aşağıda açıklanan algoritmaya göre hareket etmek daha uygun olacaktır.

1. Genel bilgi: yaş, ikamet yeri, hobiler, çalışma / çalışma. Burada da soru ilgili olacak: "Günün nasıldı?" En başında her gün sorabilirsiniz. Böylece, ilginizi yeni bir tanıdık olarak gösterirsiniz.

2. Kişisel. Güven ve açık olmayan, aşırı olmayan ruhunu açın, ancak deneyim, düşünce ve hisleri paylaşabilirsiniz. Sizden alınan bilgilerin size karşı kullanılmadığına dikkat edin.

3. Genel arkadaşlar ve arkadaşlar. İnternette bile bu her zaman gerçekleşir, bu yüzden tanıdıklarınızın çevresini genişletmeye değer.

4. İpuçları ve görüşler. Sevginizi göstermek için zaman zaman görüşlerini sorabilir veya herhangi bir vesileyle tavsiyelerde bulunabilir, sizin için çok önemli ve önemlidir.

5. Haber. Tüm konular bittiğinde, iletişim için popüler konularda gidebilirsiniz. Müzikle sinemanın yenilikleri, ülkede ve dünyada değişiklikler, hava durumu ve çok daha fazlası uygun olacaktır. Bir takım soruda değişim tecrübesi.

Internetteki adamın gerçek hayatta olduğu gibi aynı soruları tartıştığından emin olabilir. Bu nedenle, girişken bir insanın ortak zemin bulması zor olmayacak. 

Tanışanın olumlu duygular yaratması için cevaplar arasında duraklamalar yapmak hiç de fena sayılmaz. Yazım ve sözcükleri izleyin. Faul dil otomatik olarak müdahil olur. Edebi dili kullanarak, kendinizi güzelce ifade etmeyin, hoyratlık yapmayın.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)