İhanetin Kocasını Hesaplıyoruz

Sohbet Chat

İstatistiklere göre, her 3 kişi, ilişkisinin hangi aşamada olursa olsun eşini değiştirir: aile veya basit toplantılar. Bu nedenle her kızın şüpheli düşünceleri var: kocam beni değiştiriyor mu? Aslında, her şey çok basit: ihanete uğrayan eşi şüpheli hale getirmek ve iyileştirmek için ona yakından bakabilirsiniz. Bu nedenle bazı özelliklere dikkat ediyoruz.

1. İlk çağrı samimi bir hayatta duyguların soğutulması olacaktır. Büyük olasılıkla, adam kayıtsızlığını gösterecek, çünkü tabii ki, eğer bir seks devi değilse, ikisi için yeterli güç yok.

2. Yazışmalar. İletişim araçları büyüktür, şüpheleriniz varsa, o zaman onun telefonunu, e-postasını ve sosyal ağlarını keşfetmeye değer. Bir koca sürekli gelirse ya da başka bir odada konuşmak için ayrılırsa ve sorularınıza cevap olarak sinirlilik görülür - aynı zamanda vatana ihaneti onaylayan bir gerçek olabilir.

3. Hain, karısına değil çocuklara da ilgi ve tutumlarını kaybetmiştir. Orada iki seçenek vardır: suçluluk Sana hediyeler ve bakımı ya da tersi atacağım - sabit skandallar ve küçük şeyler üzerinde carping.

4. Kocanın evinde, özellikle akşamları ve geceleri ne kadar süreyle harcamaya başladığını not edin. Seyahat, iş kazancı, kurumsal parti, iş yerindeki tıkanıklıklar ve acil çağrılar üzerine sürekli referanslar da şüphe uyandırabilir.

5. Ayrıca kocanın ebeveynlerinden şikâyet etmek mümkündür: kayınvalide, oğlunun daha sık ziyaret edip annesini aramaya gittiğinden bahseder. Yaşam partnerinin sizi tanıtmak için acele etmediği yeni arkadaşların ortaya çıkması da şüphe uyandırmalıdır.

Sabit bir metresin ortaya çıkışı da geliri önemli ölçüde etkileyecektir, çünkü başka bir kadının ailenin zararına dikkat ve hediye ihtiyacı vardır.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)