video paylaşım başlangıç ​​Vine Twitter edinimi

Sohbet Chat
FM5 FRANCISCO, 10 Ekim sabah haber, Twitter video paylaşım başlatılması Vine satın aldı. sanayi Twitter yetenek elde etmek için şirketin satın alma olduğuna inanıyor.
Vine, bu yıl Haziran ayında New York'ta kuruldu Şirket sadece üç çalışanı, üç erkek Twitter katılması bekleniyor. Bugüne kadar şirket henüz halka hizmet başlattı değil. Twitter'da edinimi konusunda yorum yapmaktan kaçındı. Bu satın alma spesifik terimler belirsizdir, ama heyecan geliştirmek için ayrı bir hizmet olarak asma da mümkündür.
Vine web giriş sayfası ", ateş ve video paylaşmak için en iyi yolu iPhone" hizmet, özellikle uzun sadece birkaç saniye kısa bir video iyi görünür.
Vine ve şu anda piyasadaki diğer video uygulamaları çok farklıdır. Normal şartlar altında, bir akıllı telefon ile bir kullanıcı videoyu çekmek için, fotoğraf makinesi sürekli olarak görüntüler yakalar. Vine aralıklı çekim destekler. Kullanıcılar sadece birkaç fotoğraf çekmek, Asma otomatik olarak daha uzun süreli video oluşturabilir. Bu kullanıcının dikkatini çekmek için yeni bir kavramdır.
Eğer Vine ağır rakipleri Gördün mü, Keek gibi, örneğin, Gördün mü, Keek ve Tout bir sürü yüz olacak Vine fırlatma hizmetleri. Bu yaz, Tout finansmanı 13.000.000 $ B yuvarlak toplam tamamladı.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Vine web giriş sayfası ", ateş ve video paylaşmak için en iyi yolu iPhone" hizmet, özellikle uzun sadece birkaç saniye kısa bir video iyi görünür.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder