Chuan Google hizmeti kendi mutabakat AB antitröst dava etiketlemek istediğiniz

Sohbet Chat
cccc
Pekin 10 Ekim, yabancı basında çıkan haberlere, bilinçli kaynaklara göre, Google arama sonuçlarında kendi hizmetlerini işaretlemek için umut ve AB antitröst soruşturma yerleşti.
Önerilen yerleşim onaylanması halinde bilgili kaynaklara göre, Google arama sonuçları haritalar, hisse senedi fiyatları, uçuş bilgisi ve ayırt doğal arama sonuçları ile kullanılmak üzere diğer içerik dahil olmak üzere tüm kendi hizmetlerini, işaretler. şirket rakipleri bastırmak için kendi uygunsuz düzenleyici otoritelerin ilgili endişeleri gidermek için umuyor.
Ama FairSearch.org web sitesi zararı gidermek olamaz bu yaklaşım piyasaya sürülen edildiğini nesne vardır. Ayrıca, bu tür sınırlı "iyileştirici" önlemler Google'ın arama sonuçları kendi hizmetlerini vurgulamak için, ve sitenin sıralamasını karşıtlarını bastırmak devam duramazsın. "Tam tersine, bu Google yasadışı eylemlerin meyve korumak için, ve Google'ın hakimiyeti korumak verecekti. Sonuçta, işareti daha önemli bir konuma."
Aslında, Google, birçok dikey arama sonuçlarında benzer bir yaklaşımı benimsemiştir. Ama FairSearch aynı pozisyon, birçok eleştirmen Google sonuçları işaretlenmiş olup olmadığını bakım, ancak sıralama sayfa hakkında daha fazla endişe yok. Onlar bu sözde biçimlendirme sıralama veya kullanıcı davranışı üzerinde herhangi bir etkisi yoktur inanıyoruz.
mevcut durumdan, AB rekabet komiseri Joaquin Almunia (Üyesi Joaquin Almunia) sadece davayı işaretleyerek bir anlaşmayı kabul görünmüyor, ancak belirsizdir durumlar olduğunu.
etiketleme şemasına ek olarak, alternatif dikey Google'ın kendi sitesi ve üçüncü parti web siteleri, ayrımcı olmayan bir şekilde almak sıralamak için aynı algoritmayı kullanmaktır. Bu emsal olmadan değildir: bu yılın başlarında, kendi evinde teşviki Google Chrome tarayıcısı, ancak çünkü ev önde gelen şirketin kendi formülasyonu yol gösterici ilkeleri ihlal, sıralamasını düşürüldü.
Aslında, Google defalarca kendi kurallarını ve kendi kendine ceza ihlal etmiştir. Örneğin, tüm satın alma bağlantısı, Google, Google Japonya sitesi bir yıllık ceza önlemler almak. Ama gizleme AdWords, o sayfayı yardımcı bloke çünkü.
Ancak, Almunia da bir ikilemle karşı karşıya. para ve çaba mal olacak ve sonuçta kazanmak mümkün olmayabilir gibi o Google'a karşı resmi bir soruşturma kaçınmak istiyor. Çok yumuşak nihai uzlaştırma, aynı zamanda eleştirmenler bombardımanı Ancak, çoğu kişi Google tekel konumunu kazanmıştır düşünüyorum ve sınırlı olması gerekir.
ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC) üzerinde bir etkiye sahip olabilir, Avrupa Komisyonu'nun kararı, aynı zamanda Google için ikinci bir benzer soruşturma başlattı ve yıl sonundan önce bir karar vereceğiz.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)