Çevrimiçi Arkadaşlık

Sohbet Chat

Muhtemelen yıllardır işle ilgili amaçlarla birçok kişiyle çevrimiçi sohbet ediyorsunuz. Çeşitli projeleri yönetmek veya olumlu bağlantılar kurmak için insanlarla çevrimiçi olarak konuşabilirsiniz.

Peki çevrimiçi sohbetlerin aşk hayatınızda da işe yarayabileceğini düşündünüz mü? İster yeni insanlar arıyor olun ister zaten tanıdığınız kişilerle konuşmak istiyor olun, çevrimiçi buluşma heyecan verici olabilir.

En çok ilginizi çeken kişilere ulaşmak için flört hayatınızda ücretsiz çevrimiçi sohbeti kullanabilirsiniz . Ancak çevrimiçi sohbet ederken kullandığınız süreç, ne kadar başarılı olacağınızı etkileyebilir. Çevrimiçi sohbeti buluşma amacıyla faydalı hale getirmek için yapabileceğiniz birkaç şey var.


Flört amaçlı sohbet etmek için ilk ipucunuz, insanlarla neden sohbet edeceğinizi düşünmektir. Biriyle arkadaş olmaya mı çalışıyorsun? Belki uzun vadeli bir ilişki hakkında daha çok düşünüyorsunuz. Durum ne olursa olsun, kendinizi tanıtırken mantıklı ve mantıklı bir şeye bakmanız gerekecek.

Çalışmanızın bir kısmı, neden çevrimiçi olduğunuzu açıklamayı içerir. İstediğiniz sonuca bakın ve bunu sohbet çabalarınıza aktarın. Bunu insanlarla iş amaçlı iletişim kurarken yapabilirsiniz Aynı şey , insanlarla çevrimiçi buluşmaya çalıştığınızda da işe yarayacaktır Neden orada olduğunuza dair mantıklı bir amaç iletmelisiniz. Konuştuğunuz kişinin ne istediğinizi anlamasına ve sohbetinizde nereye gideceğinize odaklandığınıza izin verin.

 

İyi bir profil resmi planlayın.

Profil resminiz iş sohbetleriniz için kritik öneme sahiptir . İnsanlara kim olduğunuzu gösterir ve ne kadar iyi çalıştığınızı gösterir.

Profil resminiz flört planlarınız için de önemlidir. Bazı kişiler, sohbet profilinizle ilgilendiklerini düşünürlerse profilinizi açıp sizinle konuşmak isteyebilirler.

Planladığınız profil resminin iyi yönetildiğinden ve insanlar tarafından kolayca ayırt edilebildiğinden emin olun. İzleyicilere kim olduğunuza dair bir fikir vermeli, ayrıca bir randevu için uygun, güvenilir bir kişi olduğunuzu da gösterebilir.

 

Profil açıklamanızı ilgi çekici hale getirin.

İnsanların flört listenize bakarken görecekleri ilk şey profil resminizse, okuyacakları ikinci şey açıklamanız olacaktır. Profil açıklamanız, kim olduğunuza ve sizi birisi için çekici kılan şeyin ne olduğuna dair yeterli ayrıntıyı içermelidir.

Profiliniz kim olduğunuzu, nelerden hoşlandığınızı ve keyif aldığınızı açıklamalıdır. Birinin etrafta olmayı takdir edebileceği güvenilir bir kişi olduğunuzu göstermenin yanı sıra davetkar olmalıdır.

 

Neyi tartışmak istediğinizi tanımlayın.

Çevrimiçi iş sohbetleri genellikle tartışmak istediğiniz konu için belirli tanımların planlanmasını gerektirir. Hedeflerinize ve iş gereksinimlerinizden ne elde etmek istediğinize göre bir iş görüşmesi planlayabilirsiniz .

Bu felsefeler, birisiyle buluşma amacıyla sohbet etmek istediğinizde de işe yarayabilir. Çevrimiçi flört ederken biriyle tartışmak istediğiniz her şey için sınırlar koymaya hazır olun. Değerli herhangi bir şey etrafında sohbetlerinizi planlayabilirsiniz, ancak bu sohbetleri kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlayacak şekilde planlamanıza yardımcı olur.

 

Mesajlarınızı kısa ve basit tutun.

Mesajlarınızla insanları sıkmayın. Sözlerinizi kısa ve spesifik tutun. Flört sırasında insanlarla konuşurken doğrudan konuya odaklanın.

Çevrimiçi sohbet, insanlarla doğrudan olmakla ilgilidir. Bu, bir şeyin etrafında dolaşmadan kendinizi ve ne istediğinizi açıklamakla ilgilidir. Biriyle doğrudan olmaya istekli olduğunuzu göstermek için iletişiminizi iyi planladığınızdan emin olun.

 

Kendinizi tanıtmanın doğru yolunu bulun.

Çevrimiçi sohbet, kendinizi insanlara tanıtmak ve çalışmanızı bu kadar değerli kılan şeyin ne olduğunu göstermekle ilgilidir. Sık sık iş müşterilerinize nasıl faaliyet gösterdiğinizi ve sizi iş amaçları açısından yararlı bir taraf haline getiren şeyleri gösteriyorsunuz.

Çevrimiçi buluşma için, özellikle Birleşik Krallık'taki sohbet odalarında , kendinizi nasıl iyi tanıtacağınızı ve sizi özel kılan şeyin ne olduğunu insanlara nasıl göstereceğinizi bilmeniz gerekir. Çevrimiçi olduğunuzda kendiniz hakkında söyleyeceğiniz ilk şeylere bakın. Profilinize ve açıklamanıza koyduğunuzdan farklı olup olmadıklarını düşünün. Karşı tarafın sizin hakkınızda kesinlikle bir şeyler bilmesi gerekip gerekmediğini düşünün. Olan biteni doğrudan anlatın ve anladığınızdan emin olun 

 

Hiçbir şey için acele etmeyin.

Flört etmek birini tanımakla ilgilidir. O kişiyi ilginç ve heyecan verici kılan şeyin ne olduğu hakkında o kişiyle konuşmaya çalışıyorsunuz. Yeterince dikkatli olmazsanız, birisiyle aceleyle ilişkiye girmek tehlikeli olabilir ve çoğu zaman yönetimi zor olabilir.

Birisiyle sohbette konuşurken nazik olun. Flört etmeye dikkatli bir yaklaşım , herkese karşı rahat görünmenizi ve hissetmenizi sağlayacaktır. İnsanlara saygı duyduğunuzu ve ne olursa olsun endişe duymadığınızı göstereceksiniz.

 

Dürüstlük başarınız için kritik öneme sahiptir.

Flört sırasında sohbet ederken kullanılacak son ipucu dürüst olmaktır. Herkes dürüst ve kendisi hakkında yargılamadan konuşmaktan korkmayan birini sever. İnsanlar alçakgönüllü olanları takdir eder ve kim olduklarını kabul etmeye isteklidirler.

İnsanlarla çevrimiçi konuşurken dürüst olun. İnsanların doğrudan olmaya açık olduğunuzu bilmelerini sağlayın, ancak bir şeyler uydurmaya çalışmayın. İnsanlara karşı dürüst olmadığınızı anlamak genellikle kolaydır Bu insanlara her konuda konuşmaya hazır olduğunuzu bildirmelisiniz.

 

Ne Yaptığınıza Dikkat Edin!

Çevrimiçi sohbet, tıpkı iş amaçlı olduğu gibi flört etmek için de yararlı olabilir. Ancak bu tamamen işinizi ne kadar iyi planladığınıza ve insanlarla nasıl etkileşim kuracağınıza bağlıdır.

Flört sırasında sohbet etme planlarınıza bakmaya hazır olun. Çalışmanızı iyi planlarsanız, kendinizi daha görünür ve ilgi çekici hale getirmeniz kolaylaşacaktır.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)