Web Sohbet Deneyimi

Sohbet Chat

Sık sık birçok kişiye, bunun nasıl eğlenceli bir Sohbet deneyimi ve sosyalleşmenin harika bir yolu olabileceğini açıklayarak bir web sohbetine katılmalarını önerdik. Ancak, tüm bu insanlar bu web sohbet deneyinden hoşlanmadı. Bununla birlikte, genel olarak sohbet deneyiminizi nasıl iyileştirebileceğiniz konusunda size bazı yollar göstererek yardımcı olacağız. 

Etkileşim şeklinizden kullanıcı adınızı seçmeye kadar.

Herkesin öne çıkma yeteneği yoktur. Bazen çok utangaç oluruz ve bu gerçek hayatta yeni insanlarla etkileşim kurmayı zorlaştırır, ancak bunun web sohbetlerinde olması gerekmez. Deneyiminizi iyileştirmek için öne çıkmaya çalışın. Bunu insanlarla konuşma şeklinizle yapabilirsiniz. Örneğin, komik olmaya çalışın veya bu işi yapabilecek bazı karşılama hatları bulun. Sohbet için bir rastgele yazışma gerekiyorsa, en iyisini bulmaya çalışın. İnsanların sizinle ilgilenmesini sağlamak için iyi bir sohbete çok açık olduğunu kanıtlamandır.

Seçtiğiniz kullanıcı adı da bizi ikinci ipucuna götüren önemli bir şeydir.Kullanıcı adı, bir web sohbeti aracılığıyla sizinle konuşurken insanların göreceği ilk şeydir. Dikkat çekici bir kullanıcı adı bulmak için zaman ayırmanız gerektiği söyleniyor.

Gerçek adınızı kullanmak istemiyorsanız iyi bir takma ad seçin. 

Araştırmalar, erkeklerin, kullanıcı adları fiziksel görünümlerini tanımlayan ("sarışın...", "tatlı..." vb.) kadınlara ilgi duyduğunu göstermiştir. Kadınlar ise, kullanıcı adları zeka gösteren erkeklere ilgi duyuyor. Bu nedenle, daha fazla kişiye ulaşmak ve sohbetteki varlığınızı geliştirmek için seçtiğiniz takma adı yeniden düşünün.Hepimiz birisiyle konuşurken ve konuşmanın çok iyi gittiğini düşündüğümüz durumdaydık, ancak aniden oturumu kapatıp sizinle konuşmayı bıraktılar. Bu durumda, üzülmek ve bunun senin hatan olduğunu düşünmek anlamsız. Web sohbetleri bu şekilde çalışır. İnsanlar böyle konuşmayı bırakacak, bu yüzden yapabileceğiniz şey devam etmek ve yeni bir sohbet başlatmak. 

Fazla düşünme ve kendini suçlama.

Gerçek hayatta biraz muhafazakarsanız, genellikle yabancılarla konuşmazsanız veya onlardan çıkma teklif etmezseniz, çevrimiçi ortamda daha açık fikirli olmalısınız. Bunu, web sohbetlerinde yabancılarla konuşacağınız ve hatta sohbetten keyif alıyorsanız ve onlarla şahsen tanışmak istiyorsanız onlarla dışarı çıkacağınız anlamında söylüyoruz. Ayrıca, gerçek hayatta konuşmaktan genellikle hoşlanmadığınız konularda, sohbet ederken istediğiniz fikri ifade edebilirsiniz, bu sizi daha açık fikirli olmaya yönlendirecek ve insanlar sizi daha çekici bulacaktır. 

Son zamanlarda web sohbet deneyiminizde zor zamanlar geçiriyorsanız, bu ipuçlarını kullanmayı deneyin ve kesinlikle daha fazla eğleneceğinizi göreceksiniz!

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Gerçek hayatta biraz muhafazakarsanız, genellikle yabancılarla konuşmazsanız veya onlardan çıkma teklif etmezseniz, çevrimiçi ortamda daha açık fikirli olmalısınız. Bunu, web sohbetlerinde yabancılarla konuşacağınız ve hatta sohbetten keyif alıyorsanız ve onlarla şahsen tanışmak istiyorsanız onlarla dışarı çıkacağınız anlamında söylüyoruz. Ayrıca, gerçek hayatta konuşmaktan genellikle hoşlanmadığınız konularda, sohbet ederken istediğiniz fikri ifade edebilirsiniz, bu sizi daha açık fikirli olmaya yönlendirecek ve insanlar sizi daha çekici bulacaktır. 

    Son zamanlarda web sohbet deneyiminizde zor zamanlar geçiriyorsanız, bu ipuçlarını kullanmayı deneyin ve kesinlikle daha fazla eğleneceğinizi göreceksiniz!

    YanıtlaSil
Yorum Gönder