Javasız Mobil Sohbet

Sohbet Chat
Javasız Mobil Sohbet Sürekli konuşan biri asla dinlemez. Mobil Chat Başkalarını hiç dinlemezseniz, birçok bilgiye ve bilgiye erişiminizi sınırlamış olursunuz. Javasız Mobil Chat İnsanlar birbirleriyle metin, ses ve web kamerasıyla konuşur. Bu gerçekten büyük bir fenomendir !! Benzer ilgi alanlarına sahip insanların birbirleriyle tanıştığı ve hayatın çeşitli yönlerine ilişkin bakış açılarını paylaştığı birçok javasız sohbet odası var. 



Bunlar telefonlardan iyi ve çok daha ucuz, ayrıca insanlar aynı anda birbirleriyle sohbet edebiliyorlar. Ama görünen o ki, bazı insanlar çok sıkılmış ve havalı olmak, başkalarına hakaret etmek ve bu bilgi teknolojisi alanına kötü bir isim vermek istiyorlar. Pek çok insan, mobil sohbet odaları bağlamsal olarak kimsenin anlayamayacağı kişisel sohbet için kullanıyor. Şakalar gibi herhangi bir konuyla ilgili bir sohbet odasına gittiğinizde, aynı kişiler konuşuyor gibiydi, ancak konuşmanın çoğu sözde konuya dokunmadı bile. 



Sıkılmış insanların başkalarıyla konuşması iyi bir şey. Bu, depresif ergenlerin kendilerini başkalarına daha bağlı hissedebilecekleri ve dünyada yalnız olmayabilecekleri, hatta muhtemelen intihara meyilli bir genç üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilecekleri anlamına gelir. Teknoloji, insanlığın bilincini ilerletmek için buradadır: bilgisayarlar ve İnternet, dünyadaki hepimizi bir araya getirmemize yardımcı olabilir. 



Mobil Sohbet odalarına baktıktan sonra, yeni dünya neslimize daha fazla şefkat ve bilgelik katmak için gerekli olduğunu fark edeceksiniz. Teknolojiye sahip olmak harikadır, ancak bu denklemin sadece yarısıdır çünkü İnternetin düzgün çalışmasını sağlamak için, bilime olan inancımızı, iletişim araçlarının gerçek yaratıcılarını kapsayan bir inanca aşılamanız gerekir. bilgi. 



Pek çok harika şey icat edebiliriz, ancak görünen o ki büyük gerçeği kaçırıyoruz: biz de bu dünyanın kendi içinde harika bir şeyin parçasıyız: Hayat.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Mobil Sohbet odalarına baktıktan sonra, yeni dünya neslimize daha fazla şefkat ve bilgelik katmak için gerekli olduğunu fark edeceksiniz. Teknolojiye sahip olmak harikadır, ancak bu denklemin sadece yarısıdır çünkü İnternetin düzgün çalışmasını sağlamak için, bilime olan inancımızı, iletişim araçlarının gerçek yaratıcılarını kapsayan bir inanca aşılamanız gerekir. bilgi.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder