Sohbet Etmenizi Sağlayan Basit Tavsiyeler

Sohbet Chat
 Sohbet Etmenizi Sağlayan Basit Tavsiyeler - Sohbet odaları, yeni arkadaşlar edinmenin ve potansiyel ortak bulmanın en popüler yolunu temsil ediyor, belki de yeni insanlarla tanışmanın en iyi yolu değil, ama yine de popüler. 


Herhangi bir sohbete gitmeye karar verdiğinizde, zevklerinizi ve ilgi alanlarınızı yansıtan bir sohbet odası bularak başlamalısınız.
Rastgele sohbetimizden en iyi sonucu alacağınızdan emin olabilirsiniz. Ancak, sohbetlerdeki herkesin aynı şeylerle ilgilenmediğini düşünüyorsanız, kendinizi bir garip ile sohbet ederken bulacaksınız.
Bu nedenle, iyi bir sohbet sitesi seçerek başlayın, tanımadığınız insanlar ile sohbet etme deneyiminizi en iyi şekilde yapmanız gerekir.

** Tavsiye 1 :

Anonim kalmak istiyorsanız verilerinizi güvenceye almalısınız. Aynı şey, sohbet odanızda rastgele bir kamera varsa ve kullanmak istemiyorsanız.

Kimliğinizi açığa çıkaracak videoları paylaşmamayı da seçebilirsiniz.
Bunun için kullanabileceğiniz pek çok iletişim kanalı var ve verileriniz güvence altına alındığında hala isimsizsiniz.

** Tavsiye 2 :

Kişisel bilgilerinizi telefon numarası ve ev adresi gibi rastgele sohbet odaların'da paylaşmaktan kaçınmalısınız.
Ayrıca soyadınızı bir yabancıyla paylaşmak iyi bir fikir değildir.
Ayrıca, gerçekten hoşlandığınız ve onunla iyi geçindiğiniz birisiyle tanıştığınızı düşünüyorsanız, bazı önemli bilgileri saklamak için hala iyidir.

** Tavsiye 3 :

Eğlenceli olmalı ve kişisel olmalısın.
Bu kişisel bilgilerinizi verdiğiniz anlamına gelmez, ancak sohbet deneyimleriniz ve insanlar'la olan öyküleriniz hakkında konuşabilirsiniz.

** Tavsiye 4 :

Rahatsız hissetmenizi sağlayan sohbetlere devam etmek zorunda değilsiniz.
Biraz eğlenmek ve kimsenin uygunsuz bulduğunuz konuşmaları zorlamasını sağlamak için içinde olduğunuzu hatırlamalısınız.

** Tavsiye 5 :

Tanımadığınız kişilerden her hangi bir şeyler indirmemelisin.
Sohbet odalarında her tür dosyayı paylaşmak mümkündür, ancak bu tür indirmelerden virüslere karşı dikkatli olmanız veya korsanları çekmeniz gerekir;
Kötü amaçlı yazılımları korumak için doğru bilgisayar korumasına sahip olduğunuzdan emin olmalısınız.


Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)