Zengin Olmak İçin 7 Kural

Sohbet Chat

Bağımsız ve bağımsız olmaya karar vermek, yani mali açıdan bağımsız olmak, çok çaba sarfetmek ve zaman harcamak zorunda kalacaktır. Uzun sürecin biraz basit olması için birkaç ipucu veya daha doğrusu kuralları izlemek daha iyidir.

1. Geçmiş bir hayatta kendiniz ve ortaklarınız için acıma ve merhamet bırakmak daha iyidir. Yeterli miktarda paranız olmadığı sürece, kendinize merhamet göstermene gerek yoktur. Aksi takdirde, kendi gelişimi duracak ve prestijli, yüksek ücret ödeyen bir iş bulma ihtimaliniz gerçekçi olmayacaktır. Kendinize ve gücünüze inanın.

2. Açgözlülük etmeyin. Bu paragrafta, fonların, yani açgözlülük ile ilgili makul planlama ve dağıtımından söz etmiyoruz. Gerekli alımı ve paradan vazgeçmeyin, ayrıca asla para olmaz.

3. İstediğiniz şeyi yapmayın. Eğer çalışma sevinç ve tatmin getirmezse, bu doğru yerde değil - yeni ve merak uyandırıcı bir şey bulmanız gerekiyor. Yalnızca bir insanın sevdiği şeyleri yapın, zevk ve mali bağımsızlığı sağlayabilir.

4. Mutluluk para içinde ölçülmez. Belli (tasarlanmış) miktarda kazandıklarını umarak, tüm para problemlerinden kurtulabilirsiniz, kesinlikle yanlış. Elde edilen tutarı zenginlik için ara aşamalar olarak düşünmek en iyisidir.

5. Parlak ve anlık kârlar peşinde koşmak, kendi zamanınızı boşa harcamaktır. Bütün zamanlarını kendine ayırmak için ruh için bir iş bulmak daha iyi ve daha doğru olacaktır. Buna ek olarak, zamanımızda asgari maliyet ve ücretsiz çalışma programı ile birçok teklif var.

6. Programlama. Kendilerini başarısızlığa karşı önceden yapılandırdılar, mutlaka felakete neden oldular. Kendinize daha fazla güvenmek ve kendi başarınızı istediğiniz bağımsızlığa götürürsünüz. Ayrıca, kendinizi zaten başarılı olan başarılı girişimcilerle karşılaştırmayın.

7. Bağımsızlık. Hiçbir durumda akrabalarından ve arkadaşlarından ödün vermeyin, çünkü bu ilişki bozabilir.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)