İlk Buluşma İçin 5 Fikir

Sohbet Chat

İlk karşılaşma, duygusal alanda çok önemli bir andır; çünkü ilk karşılaşma paylaşılan aşk hikayesinde ortak bir dönüm noktasını işaretleyebilir. Bazen,  öngörülebilirliğin ötesine geçen ilk tarihte flört etmenin anahtarı şaşırtıcıdır .

En önemlisi, daima, o ilk randevuyla rahat hissetmektir, bu nedenle, planı seçmeden önce, sezgilerinizi ve zihin halinizi dinleyin. İlk randevu da  nasıl sürpriz yapacaksın ?

Orijinal ilk buluşma için 5 fikir

1. Eğlence parkı . İsterseniz için dolu bir tarih keyfini ait eğlenceli ve eğlence bu mükemmel bir seçenek etmektir olmak mümkün için beni döven o çocuğu beslemek iç ve birlikte rahat bir zaman paylaşmaya uygun bir isteklilik yaratır.

ilave, bu düşüncenin olumlu yönleri dışarı çalışan fikri ile sınır koymak kalmamasıdır ait konuşmak pek görsel uyaranlar merkezine alınacaktır olacak şekilde konuşmanın konularda ilk buluşma .

2. Şarap tadımı . İsterseniz için bir restoranda öğle veya akşam yemeği tipik düşüncesi ile kırmak, o zaman örneğin, lezzetleri tatmak ve bu toplantıya kızartma, bir şarap tadımı katılmak, daha somut bir fikir seçebilir.

Eşinizle keyifli vakit geçirmenin yanı sıra şarap kültürü anlayışınızı bir gurme ürünü olarak derinleştirmek için de fırsat vardır. Örneğin bir şarap barını ziyaret edebilirsiniz.



3. Bir piknik düzenleyin . Bir restoranda yemek yemekten daha ucuz olmanın yanı sıra bu fikir, romantik aşkın hayata geçirilmesi için yeşil ve doğal ortam mükemmel bir ortam haline geldiğinden de daha romantiktir. Buna ek olarak, anı güzel resimler de yapabilirsiniz.



4. Yıldızları gözlemleyin . Gökbiliminin ve farklı planetaryumların birlikleri, gökyüzünün güzelliğini yıldızların büyüsünü keşfetmek isteyen tüm hayranlarına daha yakın hale getiriyor. Bu varoluşsal deneyim, özellikle potansiyel ortaklarınızla paylaşabileceğiniz zaman çok romantik. Bir yıldızı görüyorsanız, umarım umutlanmasını istemekten çekinmeyin.

5. Bisiklet sürmek . Birçok şehir bisiklet şeridini altyapılarına entegre etmekte ve çevresel sürdürülebilirliğe saygılı bir planın ekolojik kültürünü uygulamak için bisiklet kiralama hizmeti sunmaktadır.

Bu nedenle, ilk randevu için, örneğin, bisikletle gezinti yapmak, turistik yerleri belirlemek, örneğin yerin en sembolik anıtlarından bazılarını belirleyebilirsiniz. Kale, müze, kilise vs gibi unsurlar.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)