Unutulmaz Bir Gece Yaşatmak İçin

Sohbet Chat

Cinsel zevke duygusal bir bağ, erotizm ve şehvetlilik dahildir. Aynı zamanda kişisel deneyimlerle yapmak çok şey var, yerine getirme hedefi mutluluk hissi üretmektir. Birçok kez çiftin mutlu olmasının, cinsel ilişki hakkında konuşulması halinde yatakta daha iyi olmak olduğunu düşünüyoruz, ama gerçek şu ki, seks yapmak sadece yataktayken iyi değil, birlikte yeni şeyler yaşamak. İyi seks yatmaya başlamadan çok önce başlar.

Hayatınızın en iyi cinsiyetine sahip olmak için bu fikirleri kontrol edin.

İyi hijyene  sahip olmak: İkiniz için anı yaşamanız için iyi hijyen şarttır. Cildinizi bakıma, nemlendirmeye ve pul pul dökmeye devam edin.


Hayal gücünüzü kullanın:  seks yaparken yaratıcı olun, fantezilerinizi yazın ve birlikte çalışın.


Yerinizi değiştirin:  Yeni şeyler deneyin, her zaman aynı yerde yaparsanız, yeni bir şey seçin, kendinize daha fazla adrenalin ve zevk üretme fırsatı verin.


Şeklende kalın:  Bu sadece fiziksel değil aynı zamanda zihinsel olarak konuşur, stresden kaçınır, dinlenir, dengeli ve günlük egzersiz yapmak için iyi bir diyet geçirir.


Birlikte deneyin:  seks oyuncakları en iyi müttefikleriniz olacak, onları bir seks dükkanında bulabilirsiniz, daha ilginç makaleler bulabilirsiniz.


İletişim:  ilişkide iletişim önemlidir ve seks için daha fazla önemlidir çünkü sevdiğimiz ya da sevmediğiniz şeylerden söz etmezseniz kıvılcımını kaybedersiniz.


Hiçbir şey için acele  etmeyin : Doğrudan gittiğinize gitmeyin, oyunu uzatın, flört edin, etkileşim kurun, yeni şeyler ve pozisyonlar deneyin.


Harcama zamanı:  birlikte vakit geçirmek için zaman arayın, bu ilişki güçlendirecektir.


GÜVEN:  bazen ilişkiler nedeniyle çalışmaz halde hiç güven eksikliği ve mutlaka çift , ama insanın kendini, daha fazla güven ve daha iyi hissetmenize yardımcı olur kendinle sahip imajını iyileştirmeye çalışın.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)