Tanışma Aşamasında 6 Kadın Hatası

Sohbet Chat

Herhangi bir ilişki, çalışma olarak ya da en zor dönemi olarak kabul edilebilir - oturum. Aynı zamanda, her toplantı, güçlü bir ilişki kurulması için mükemmel bir şekilde geçilmesi gereken orijinal bir sınav haline gelir. Kızların ilk kez izin verdiği en temel hataları göz önünde bulundurun, ardından potansiyel damat hızla yok olur.

1. İdeal aile. Evlilik - ilk randevudan sonra birçok kız planlar yapıyor ve gelinlik yapmaya çalışıyor. Bu ilk toplantı soruya% 100 cevap vermek mümkün olmayacaktır çünkü yapılmamalıdır "yaşam için izbrantsem seçilecek layık mı." Bu davranış sadece insanı korkutuyor.

2. Rekabet. Zihinsel yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi göstermemelisiniz. Maddi durum ve gelecekteki çalışmalar hakkında şeref ve övünmek, henüz gerçekleşemeyen bir insanı korkutabilir. Erkekler makalelerini okumaya ve hobileri olan kitapları okumanıza gerek yoktur.

3. Aktris. Başkasının rolünü denemek, doğal olmak. Seçilen karakterde oynamak normal hayata dönemezsiniz. Adamın, niyetinizin ne kadar ciddi olduğunu anladığı şekilde kalın. Aldatma, özellikle iletişim gelişimi aşamasında, bir erkekle bir kadın arasındaki ilişkide yer değildir.

4. Dezavantajları. Oldukça sık orta yaşlı bayanlar kim bir adam beslemek ve eksiklikleri affetmek gerektiğini iddia. Aslında, eğer adam aniden ve açıklama yapmadan ortadan kayboldu ve görülmemiş bir şey çıktı sanki o, biz seçilmiş birine bakmak gerekir.

5. Anne. Bakım ve ilgiyi göstermek, anneden kaynaklanıyor, ancak yeni bir arkadaş değil. Evinde yıkama, pişirme ve temizlik yapmak için 3 ziyarette zaten gerekli değildir - bu karısının görevidir.

6. Seks. Bir adamı yatakta ve seksle bağlamaya çalışın, ayrıca tavsiye edilmez. Kadının ve taşıdığı adamın değerleri tamamen farklı olduğundan, ilk seks sonrası bir şey daha beklemeyin.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)