Standart Dışı Erkekler

Sohbet Chat

Hayaller adamı. Ne tür bu Adil seksin her temsilcisinin yeni tanıdığı her tanıtıcıda aradığı kendi kriter ve gereksinimleri vardır. Çoğu zaman ideal bir filmin veya bir kitabın idoludur. Ancak, idealin sizi kolayca hayal kırıklığına uğratabileceğini unutmayın.

Sanatçı. Rafine edilir ve tüm duygularını ifade eder, genellikle öngörülemez ve maddi duruma bağlı değildir. Her geçen gün, gerçekleşmemiş ve tanınmayan bir deha, hayatınıza ve sizinle olan ilgini kaybedecek, bu nedenle alkol veya uyuşturucu bağımlısı olacak. Yardım etmeye yönelik tüm çabalar en aza indirgenir.

Bir yabancıyım. Çekici, seksi, büyüleyici bir vurgusu var ve dünyalarınız kesinlikle birbirinden farklı. Burada bir güçlük var: hazır mısın yoksa başka bir ülkeye taşınmak için her şeyi bırakacak bir ortak mı? Bir randevu için bir randevu tahsis etmek için sürekli zaman ve para harcamanız gerekir.

Müzisyen. Yetenekli, hassas, pencerenin altında serenat şarkısı söyleyecek ve sana bir şarkı vereceğiz. Esas listesinin karşısında, hemen infantilismi yazmak şık. Malzeme tutarsızlığı restoranlara gitmenize izin vermez ve hatta kafeteryada veya sinemada faturaları kendiniz ödemek zorunda kalırsınız.

Kötü herif. Acımasızlık, mizah duygusu, can sıkıntısı, aşırı ve sınırsız cinsellik. Böyle bir adamla görüşürken, kızlar ilk önce tuhaflıklarından etkilenir ve sonra onu değiştirmeye çalışırlar. Sonuç olarak, ilişki sıfıra indirilir ve kız kendini adamdan uzaklaştırır.

İnşaatçı. Pompalanan vücut, çeviklik, eller doğru yerde büyür. Buradaki esastaki sayılar sayılmaz, ancak eksikleri var. Bu, kirli kıyafetler, terleme, bir günlük iş bittikten sonra yorgunluk, işyerinde gecikmeler, şantiye içkisi, kabaiyet ve daha fazlasıdır.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)