Kendimizi Bir Tiran Kocadan Kurtarırız

Sohbet Chat

Eğer bir despot kurbanısanız ve pompalama havasında ve sürekli baskı bu durumda bir yol bulamazsa, kurtuluşunuz için bir plan geliştirmeye başlamalısınız. Bu durumda uzmanlar kızlara ve kadınlara ne öneriyor?

Herkes eninde sonunda zor bir seçim olur, tiran ağda kim: "ustası" onların geri kalanı için hizmet verecek bir birey ya da gönüllü hizmetçi olarak kendini kurtar İlk seçeneğe öncelik vermeye karar verirseniz, dikkatli bir şekilde hazırlamalısınız ve bu tür önlemleri almalısınız:

• Sorunu yakınları ve arkadaşlarıyla paylaşın. Kocanın bundan haberdar olması, herhangi bir şekilde ulaşamayacağı, herhangi bir işlemin cezasız kalmaması çok önemlidir.
Yasadışı eylemler ve bedensel şiddet için kanun önünde sorumluluktan kaynaklanan zulüm ile ciddi olarak konuşun. Her an kız, korunmak için kolluk kuvvetlerine başvurmaya hazır olmalıdır.

Unutmayın, bugün her şehirde, tecrübeli uzmanlardan yardım alacağınız özel anonim merkezler vardır. Kriz merkezleri tiranların istismar ettiği (ahlaki veya fiziksel olarak) kız ve kadınlara yardımcı olmak için oluşturulmuştur.

Yaşam tarzınızı değiştirin ve kendi başınıza yaşamaya başlayın. Kendinize bir iş bulun, tanıdıkların çevresini genişletin ve hayatınızı iyileştirmeye çalışın. Zorbayla olan tüm temasları ve olası diyalogları sıfıra indirgeyin ve bunları tamamen görmezden gelmek daha iyidir, özellikle de despotun o kadar çok sevdiği tehditler atmak. Ve unutmayın ki, yaşam yolunda kendi kendini geliştirme gücünü hissettiyseniz, mümkün olan en kısa sürede mahkemeye gitmelisiniz - mülkiyet bölümünü unutmadan boşanma sürecini derhal başlatın.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)