İlişkilerin Temeli Nedir

Sohbet Chat

İki insan arasındaki ilişki birçok aşamayı içeren karmaşık bir süreçtir. İki kişinin istediklerini elde etmek ve karşılıklılık yaratmak için çok şey geçmesi gerekecek. Bu nedenle, bugün modern dünyada, herhangi bir ilişkide başarının temel taşı oluşur ve basit bir "verme-alma" üzerine kuruludur. Ancak bu durumda uyumlu bir gelişme ve toplumun yeni bir hücresi oluşturulabilir.

Çoğu zaman, çoğu "sevgi" ve "bencillik" olmak üzere iki basit kavramı karıştırmaktadır. Onları başarılı kılan şeyleri nasıl anlayabiliriz? Aslında, her şey çok basittir. sizin kadar yeni birleşmek istemeyeceği ise eşiniz, bu duygu ve sevgi samimiyet anlamına gelen "vermek". İsterseniz ve sendikadan maksimum fayda elde etmek arzusu - maalesef bencilliktir. Diğer anlar yıllardır bahsedeceğiz sözleri ve demagoji, isnat edilebilir ve yaş ortak bir zemin bulamadık.

İlişkide çoğu kez tipik ifadeler kaybolur: "Ben sensiz yaşayamam", "Seni seviyorum! ve ben sen misin? "ve" Sensiz kötü hissediyorum. " Her birinde gizli bir niyet var - "sevgili" yi kalıcı olarak kullanmak için. Bir başka deyişle, birçokları için, aşık olma hissi sıradan bir egoist tutum ile kendini gösterir. Bu nedenle birçok psikolog, ilişkilerin gelişmesinin bu safhasında kalmanın bir aile oluşturulması konusunda ciddi kararlar vermeye değmediğini iddia ediyor. Sonuçlar en tahmin edilemez olabilir.

Buna ek olarak, egoizm göz önüne alındığında, "kendinize olan sevgiyle" karıştırmayın. Bunlar tam tersi şeylerdir. Egoistin kendisi için yeterince sevgisi yok, bu yüzden egoisti diğerlerinden çekmeye çalışıyor, her çabayı gösteriyor. Bu insanlar zihinsel olarak hastalanabilirler. Bir egoistin aksine, kendini seven bir kişi cömertçe ve zengin bir iç dünya ile kabul edilir. Bu nedenle, ruhunda olduğu gibi her zaman bir sevgi ve sevinç denizidir, onları daima başkalarıyla paylaşmaya çalışır.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)