Hedefinizi mi Arıyorsunuz

Sohbet Chat

Yetişkinliğe, hatta bazen daha erken dönemde derin bir çocukluk dönemine giren her kişi ciddi bir soru ile karşı karşıya kalır - hayati bir kader. Bazıları bir çocuğun doğum kader yüklemesini atılmıştır ve ne olursa olsun bizim arzularımızın Bu yoldan geçmek zorunda olacağına inanıyoruz. Başka bir görüş var - bir kişi kendi kaderini inşa eder ve kararlar da bağımsız olarak yapılır. Bu dünyadan olmaktan maksimum zevk almak için, ruh ve kalbin bulunduğu işi yapmanız önerilir. Bu durumda, kendi zevkinize göre yaşam maksimum düzeyde zevk alırsınız. Buna nasıl ulaşılabilir?

Aramanızı bulmaya karar verirken kendinizi dinlemelisiniz: başkasının görüş ve nüfuzuna değil, iç sese tercih edin. Çocukluk çağından itibaren böyle bir baskı hissediyoruz: ebeveynler çocukları için bir tercihte bulunarak onları çok sayıda çevreye veriyor ve daha sonra onları seçkin uzmanlık dalları için daha yüksek eğitim kurumlarına girmeye zorluyor. Bunu basit egzersizler yüzünden önleyebilirsiniz.

1. Gevşeme. Gevşemenizi en üst düzeye taşıyın, kendinizi sihirbaz ve sihirbaz olacak masal ülkesine taşıyın. Bundan sonra, basit soruları not etmeliyim: Ben kimim, nasıl yaşarım, ne yapmalıyım, yeteneklerimi en sonuna kadar kullanıyor muyum, seçilen hayat tarzı bana uygun mudur?

2. Çocukluk. Ayrıca anılara, yani çocukluk dönemine dalmak da gereklidir. Unutmayın, ne yapmak istediğini, rüyalarınızı ve çok daha fazlasını sevmişsinizdir. Bu dönemde, bilinçaltının gelecekteki yaşam yolu ve hedefleri hakkında bilgi verebilmesi sağlanır. İşte başka bir liste: Çocukken ne yapmak isterdim, ne düşledim, hobilerim hakkında ne gibi şeyler yaptı?

3. 3 gün. Hedefinizi bulmak için sadece üç gün yeter. Tüm önerileri doğru bir şekilde uygularsanız, sonuçta istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Bu gibi soruların yanıtlarını yazmak için kağıt ve kalemi koruyun: yetenekler ve yetenekler, bu dünyadan bana faydalanın, gerçekten ne yapmak istiyor? Her biri, çeşitli seçeneklere bakarak, cevaplarla birlikte acele etmeyin, dikkatle incelenmelidir.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)