Erkek Zorbalık

Sohbet Chat

Gençler arasındaki ilişkinin ilk aşamasında sevgi ortaya çıkar ve örtünme her ikisinin de gözünü kapatır. Her ortak, diğerini çekicilik için en iyi ışığa bakmaya çalışıyor. Bu aynı zamanda cazibesine ve yeni bir hayranlık nesnesine dikkat çekmeye çalışan çocuklar için de geçerlidir. Kısa bir süre sonra kız gerçek doğayı ve karakteri bulacaktır. Genellikle düğün sonrası ya da birlikte yaşamanın başlangıcından sonra olur.

Kocası-zorbalı davalar çok yaygındır. Dün eşim sevecen ve nazikti ve bugün bugün gerçek bir despot haline geldi. Mağdur olmamak ve günlük zihinsel acılar bölümlerini almamak için potansiyel kocayı yakından incelemelisiniz. İşleri sizin için daha kolay hale getirmek için şehrin sokaklarında yürümek isteyen başlıca zorbalar türlerine göz atalım.

Toplam kontrol. Her zorbalığın ana özlemi, eylemleriniz ve alışkanlıklarınızı tamamen kontrol altına almanızdır. Sürekli sorular ve hareketlerini bildirme talepleri, dikkatle incelenecek ilk zil olacak. Aşırı sayıda çağrı ve sms sevgi sözleri olmadan, yakında can sıkıcı olacak.

Aşağılayan ifadeler. Zombilerin sürekli olarak her zamankinden daha çok bir kızdan aşağılanma isteği vardır. İlk aşamalardaki zorbalar sürekli olarak sessiz işkenceleri düzenlerken, eşin ruh hali ya da yorgunluk duygusundan mahrum bırakması mümkündür. Eş gücünüzü analiz edin, ne sıklıkla duyarsınız: "Bensiz sizsiniz? Bensiz ne yapabilirsin? Eğitimsiz klusha! " Tonlamanın oldukça sevecen olabileceği, ancak kuşkuların beyninize gizlice girmesi gerektiğini belirtmek gerekir.

Saldırı ve pil. Zorbalığın tespitinde son aşama, sabit bir periyodik şiddete sahip fiziksel şiddet olacaktır. Patlayıcı doğa, iyi yetişme eksikliği ve çoğu durumda kendini kontrol yetersizliği saldırıya neden olur. Burada, alkol ve uyuşturucular da yer alabilir; bu da psikolojinin gevşemesine ve beyin hücrelerinin tahrip edilmesine neden olur.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)