Duygularınızı Renklerle Öğrenin

Sohbet Chat

Her birimiz belirli renk ve tonlar için kendi tercih ve tercihlerine sahipsiniz. Örneğin, gardırobunda o belirli bir renk veya gölgede hakimdir fark etmiş olabilir ve eşiniz veya kocası kırmızı yatak çarşafları uyku reddediyor? Tüm bunlar, birçok soruyu cevaplayabilen renk tercihleri ​​için konuşuyor çünkü bu durumda bilinçaltı zihniniz çalışıyor. Hayatında hangi rengin hakim olduğunu hesaplamak ister misiniz? Burada basit bir soruyu yanıtlamak yeterlidir: son randevunuzu hatırlayın ve onu ilişkilendirdiğiniz renk hakkında düşünün mü?

Pembe. Bu renk yumuşaklığı ile birleştirilir tsvetopsikhologii kelimeler, Seninle çok çoğu tüm göre partnerinize ilgi fazlalığı şımartmak için.

Mor. Anlamı çok derin ve manevi, ancak analiz etmek için bir amatörsiniz, bu nedenle ilişkilere dikkat etmeniz önerilir.

Turuncu. Şehvet ve sıcaklık ilişkisinde canlılık derhal kaydedilebilir. Fakat aynı zamanda çok fazla bağımsızlık var. Turuncu taraftarlar özgürlük severler.

Yeşil. Romandaki ilişkiler çok güçlü ve aynı zamanda sıkıcı olacak. Şık yeşil bir ciltte kalın kitaplara benzeyebilirler. İlişki çok yorucu hale gelirse, çeşitlilik beklenmedik bir seks yapabilir.

Kırmızı. Sürekli kabarcıklar ve dökülen standart renk tutkusu. Fakat anlıyorsunuz: sevgi, daha sesli kavgalar ve neşeli uzlaşma ne kadar güçlüdür.

Sarı. İyimser partnerler onları çevreleyen hayata maksimum ilgi gösterirler.

Mavi. İlişki için çok hoş olmayan ve uygun renk, çünkü eşinizin sizden daha küresel ve küresel sorunlara odaklandığını gösterir.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)