Çocuğun Doğru Cezalandırılması

Sohbet Chat

Çocuklar mutluluk çiçekleridir. Her ebeveyn, ona yalnızca ihtiyaç duyduğu her şeyi vermekle kalmayıp, aynı zamanda da iyi bir ebeveyn olabileceğini öğrenecektir. Önemli olan cezalardan biri cezadır. Herkes, bebeği doğru şekilde cezalandırmayı bilir; böylece kendini ve ona zarar vermez. 

Bu konuda birçok yazı yazılmış ve psikologlar daima önerilerini bildirmektedir. Bu nedenle, bir görüşe gelmek oldukça zordur. Aynı ebeveynlerin hepsi kendilerine önemli bir şey için dağdan ayrılmaya heveslidirler.

Her şeyi doğru yapmak için, basit kuralları izlemek yeterlidir:

1. Fiziksel ve biyolojik sınırlamalar yoktur. Çocukları akşam yemeğinden, oyunlarından yoksun bırakmak ya da dersler için boş zamanlarını harcamak insanlık dışı ve doğal olmayan bir durumdur.

2. En önemlisi adalet: Bir çatışma durumunda, öncelikle kimin suçlu olduğunu belirlemek ve sonra sadece cezanın kapsamını belirlemek önemlidir. Haksızlık durumunda çocuk psikolojik sorunlara yol açabilecek kızgınlıkla karşı karşıya gelecektir.

3. Tüm takip etmeli aileniz kendi mevzuat veya kod, Develop. Açıklığa kavuşturmak ve tüm noktaları takip etmek yanı sıra tüm bebek getirmek önemlidir.

4. Birkaç çocuğun bulunduğu bir evde eşitlik de olmalıdır: ceza herkes için aynı olmalıdır.

5. Etiketleri asmak ve diğer insanlarla karşılaştırmak. Evde hiçbir hakaret, müstehcen ifade ve aşağılanma olmamalıdır.

6. Eğer bir şey vaat edilmişse, yapılması gerekir. Bu ödüller ve cezalar için de geçerlidir.

Aslında, konsey listeleri daha büyük olabilir, ancak hangi eylemlerin kabul edilebilir ve hangilerinin olmayacağına karar vermek ana-babaya kalmıştır.

Anlamak için birkaç eylem denemeye değer: hangisi daha etkili olacak ve yalnızca eğitim süreci üzerinde olumsuz bir etkisi var.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)