Birkaç Tartışmada Yapmamanız Gereken 5 Şey

Sohbet Chat

Erkek arkadaşınıza kızdığınızda birçok şey yapmak istersiniz, ancak bazen tartışmaların daha ileri gitmemesi gerektiğini unutmayın , bu nedenle kendimize zarar vermemek ve söylemek veya onunla ilgili bir şeyler yapmak için mümkün olan her şeyi yapmak zorundayız. biz tövbe edebilirbunlar, bir argüman yapmaması gereken beş şey.

1-) Üçüncü tarafları dahil etmeyin

Sorun iki kişidir , bu nedenle konuşmaya bir başkasını dahil etmeye başlamanız iyi değildir; bir şeye değinmek bile değildir ve o kişinin görüşlerini vermesine, çözmeye davet etmeniz çok daha azdır 

2-) Şiddet yok

Hiçbir şekilde biz yapabilirsiniz Altında şiddeti haklı ne her türlü, fiziksel ne de psikolojik değil, sözel biz olabilir öfkeli Ancak, istemek doğru değildir etmek biz sonra da istediğiniz kişiye zarar edilir ötesinde onarım şey ne diyoruz ya da yapıyor

3-) Diğer konuları içerme

Bir şey için öfkelendiğimiz çok normal bir hale gelmiş ve yapacak birşeyleri olmayan şeyleri, bizi rahatsız eden durumları koymakla biter , ancak bunlar yabancıdır, bunu yapmamalıyız, sapmayız.  

4-) Yalnız başkasıyla konuşmayı bırakma

Sorunlarla yüzleşmek zorundayız ve bir çift daha iyi olduğu için kaçmamak , diğer kişinin kalmasına izin vermeyiz öfkelerini , biz de bizimle çatışmayaşamak zorundayız.

5-) Herkese açık bir şekilde tartışmayın

Bütün bunlar özel ve diğerlerinin bilmesiniistemiyorlar , değil mi? onun sorunları onun ve başkasının değil, tartışacakları, yalnız yapacakları, kimsenin bunu bilmesine gerek yok. 



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)