Bir Erkeğin Manipülasyon Edilmesi

Sohbet Chat

Bir adamın yönetim ve manipülasyon için basit bir nesne olduğu bir kategori kadın ve kız vardır. Tamamen basit püf noktaları ve püf noktaları sayesinde, adam kendisi bilmeden sevilenlerin tüm arzularının ve kaprislerinin icracı olur. Sonuç olarak, böyle bir sanatçının, boynuzlu bir karakteri olan kızlar için arzu edilen bir nesne olan boynuzlu bir çağrı yapılabilir.

Büyü ve yeteneklerinizi bir cisim üzerinde test etmeye karar verirseniz, bazı ipuçlarına uymanız yeterlidir.

1. Adamı cesaretlendirin ve tüm ihtiyaçlarını, isteklerini ve hayallerini tatmin edin. Bunu yapmak için minnettarlık veya görev hissi vardır. Basit sonuçların bir sonucu olarak adam, ihtiyacınız olan her şeyi kesinlikle yapacaktır.

2. Yatakta manipülasyon. Eşinizi cinsel ilişkiye gönderirseniz, bu ilişki kesilecek bir hatadır. Tam tersini yapın, adam istediğini yaptım - onun için harika bir gece ayarlayın ve gizli arzuları gerçek haline getirin.

3. Kaprisler ve gözyaşları. Karakterinizin düzgün planlanmış skandallar ve kavgalar olabileceğini gösterin. Aynı zamanda, herkesi sinirlendirmek istemeyin, aksi halde bir adam sizin bebeklik olduğunuzu düşünecek ve ters etki yaratacaktır. Ona acımak göz yaşlarıyla acele et ve zayıf ruhunu göster. Herhangi bir kimse, korunmanız gerektiğini ve üzülmediğini anlayacaktır.

4. Kendine yetebilme. Bir erkeğin katılımı olmaksızın birçok mali problemi çözmek için kendinizi en üst düzeye çıkarmanız gerekir, sonuç olarak erkekler her zaman en iyi durumda olacaktır.

5. Konuşma. Doğru şekilde konacak basit bir diyalog yoluyla bile bir insandan istenilen sonucu elde etmek mümkündür. Kelimeleri nasıl yönlendireceğinizi öğrenmek için doğru değişkenleri seçmeniz ve bunları doğru bir şekilde sunmanız gerekir. Kendileri kararlar alan erkekler için bu yöntem çok uygundur, çünkü görüşüne göre size sormadı. Doğru ipucu öğrenin ve sonuç olarak istediğinizi alacaksınız.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)