Başarılı Tanıdıkların Üç Evresi

Sohbet Chat

İdealite ve uyum arasında bir ilişki kurmak istiyor musunuz? O zaman, muhtemelen, amacınıza ulaşmak için birkaç aşamadan geçmeniz gerektiğini bilirsiniz. Ancak bu durumda, ortaklıklar en başarılı olacak ve her iki ortak da uzun zamandır beklenen üst düzey ilişkileri alacaklardır.

Yani, bu üçünün bu evreleri ve bunları acele ya da başka sonuç istenmeyen olacağı gibi atlama, bugün tavsiye edilmez ve ilişki her iki partner için kaybolacaktır. Üç aşamayı da ayrıntılı olarak inceleyeceğiz, böylece bir hata yapamayacaksınız.

Evre 1. Resmi tanıdık. Burada, sadece tanıştıklarında, geleceğin çiftleri yeni tanıdık hakkında bilgi toplarken, önemli olanların hepsi ertelendi ve hatırlandı. Bu aşamada hiçbir şey kimseyi zorlamaz. Buradaki hız bir engel olduğu için herkesin uzun vadeli ilişkiler içinde neler yapabileceğini göstermek gerekli değildir. Eğer bu aşamada karşılıklı düşmanlık yoksa ilişkiler daha da gelişebilir.

Evre 2. Duygusal olarak anlamlı bir ilişki, ortak çıkarlar temelinde yakınsama, görüş. Eşinizin psikolojik ikizi olmamalıydı. Dolayısıyla, duygusal yakınlaşma genel hobileri temel alabilir ve bu haklara dayanarak bazılarının görüşlerini kabul etmez veya kabul etmez, hatta anlaşmazlıklar dahi olabilir. Sempati, anlaşmazlıklar, anlaşmazlıklar da doğabilir. Asıl önemli olan, birbirleriyle ilgilenmeleri. Öyleyse, o zaman bu aşama geçti kabul edilir.

Aşama 3. Yakın veya evlilik ilişkilerine olası geçiş. Son aşamada, ikisi de basit şeyleri ezberlemek zorundalar. Uzun süreli tanıdık güvenmek, hatta bir aile için planlar maliyeti gerek hem nihai aşamasına geçmeden önce. Sinemaya veya diskoda basit bir gezi yapmak ve sıradan seks yapmak için ilk aşama yeterlidir.

Açıklamayı kabul ederseniz, bir diğer önemli noktayı dikkate almalısınız: Aşamaların her biri birkaç haftadan birkaç yıla kadar farklı zamanlarda geçebilir. Akış hızı ve kolaylığı karakterlere, masallara ve mobilyalara bağlı olacaktır.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)