Tahmin Edilemeyen

Sohbet Chat

Tahmin edemeyeceğimiz gibi, önceden tahmin edilemeyen veya öngörülemeyen bir şey belirliyoruz . Sözcük, bu nedenle,olumsuzlamayı belirten im - öneki ileöngörülebilir sözcükten oluşur; öngörülebilirsözcük , gerçekleşmesi beklenen veyaöngörülebilir olan şeydir.

Bu nedenle, ortaya çıkmadan önce ilan edilmesi veya bilinmesi için bilimsel veya teknik olanakları ortadan kaldıran herhangi bir fenomen, olay veya durum öngörülemeyen bir durumdur.

Tahmin edilemeyen olaylar, ya bunu yapma imkânımız olmadığı ya da gerekli bilgiye sahip olmadığımız için kontrol etmek ya da bilmek zor.

Doğal felaketler, depremler ya da tsunami, trafik kazaları, bir kişinin baskı durumunda nasıl tepki vereceği, öngörülemeyen bir gelecek gibi öngörülemeyen şeylerdir.

Bu yüzden önceden bilinemeyecek her şeyin , bazı işaretlerin veya kalıpların tanınması sayesinde önceden öngörülemeyeceği, önceden tahmin edilemez .

Aslında, oyunculuk tarzları, oyunculuk ya da davranışları, öngörülemeyen davranışları ve bazı durumlarda kendilerini kontrol etmede veya kontrol etmede zorluk çeken insanlar vardır.

tersi öngörülebilir tahmin edilemez , yani tahmin edilebilir Böyle durumların esaslı söz konusu durumun davranış veya sonucunu tahmin bazı kanıtların bilgisine. Örneğin, yarın şafak olacak gibi tahmin edilebilir.

Impredecible için eşanlamlılar tahmin edilemez, impronosedable. Adsız sözler öngörülebilir, öngörülebilir, tahmin edilebilir, öngörülebilir ve akla gelebilir.



Sevgi Canli Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)