Aşk Nedir

Sohbet Chat

Aşk, bir insana, hayvana ya da bir şeye karşı sahip olduğunuz evrensel bir sevgi duygusu  . Sevgi aynı çatı ya da ilişki içinde birlikte yaşamanız istediğin bir kişiyeduygusal ve cinsel cazibe duygusudemektir . Aynı şekilde, sevgi, bir şeyin yapıldığı bakım ve zevktir , örneğin: Partinizi çok seviyorum ile organize ediyorum.


Bununla birlikte, aşk terimi nasıl kullanıldığına bağlı olarak birkaç anlam taşıyabilir. 

Sözcük, kişinin sevimli olduğu kadar sevimli, güzel ve güzel olduğu belirtildiğinde sıfat olarak kullanılır.  

Değer olarak sevgi, iyinin ve kötünün özünü dikkate alan tek şeydir. Cesaret gibi sevgi, bizi iyi şeylere iten güçtür. Sevgi, güç, barış, huzur, sevinç ve dolayısıyla insanda iyi olma teşvik eden maddi olmayan bir şeydir.



Aşk, eylemler, aşk mesajları, aşk bildirileri ve sevgi şiirleriyle ifade edilir; ancak sevgi baş ve yaylı bir kalp veya küpük figürle temsil edilir, örneğin; cupid ok romantik sevgiyi sembolize eder, bunun yerine, kırık bir kalp aşk eksikliğini temsil eder.



Filial aşk  , çocuklarla ebeveyn arasındaki sevgidir ve bunun tersi, bu nedenle aşk ilişkisinde çocuğun babaya tabi olması nedeniyle bir üstünlük veya yetki ilişkisi gözlemlenir. Kardeşlik sevgisi kardeşler için sevgi ve kardeş olmayan kardeşlere kadar uzanır sevgi, sağlıklı ve yapıcı bir birlikteliğin öncülüğünü yapmamızı öğreten eşitlik ilişkisidir.

İki insan birlikte olamayacağını, ancak yine de Romeo ve Juliet'in sevdiği gibi ilişkilerini gizli gizlediğinde ortaya çıkan sevgiye gizliaşk veya yasak aşk deniyor .

Koşulsuz sevgi , koşulsuz sevginin mükemmel örneği, karşılığında hiçbir şey beklemeden, insanın kendini tamamen sevdiği sevgidir; aynı imanı uygulayan manevi inananlar ile bir oğul için bir baba olanları birleştiren kişi Tanrıya olan sevgidir çünkü onlar, eşsiz sevgilerdir ve onları tarif etmek imkansızdır.

Bir ilişki sürdüren iki kişinin, bir çift olarak birlikte kalmalarına rağmen, farklı yerlerde yaşamakta olduklarına atıfta bulunduğumuz zaman, uzakta sevgi hakkında konuşmak vardır.



Platonik Platonik aşkın erdem üzerine kurulu olması, mükemmel ya da gerçek dünyada bulunmaması için, imkansız ya da karşılıksız sevgi olarak popüler olarak bilinen bir Platonik sevgi  , bir ideal ya da fantazi olarak süren sevginin yerine geçer. 



İspanya ve Meksika'da dostluk günü ile birlikte 14 Şubat'ta sevgi gününü veya Sevgililiği kutlarlar.



Aşk teklifleri

"Sevgiyi sevmeyi nasıl seviyorum, seni sevmekten çok sevmek için başka bir sebep biliyorum.
Sana söylemek istediğim seni sevdiğimden başka, sana ne diyeceğimden başka ne söylememi istiyorsun?" Tümünü görüntüle"

Acıya gelinceye kadar seviyorum, eğer acıyor, bu iyi bir işaret" Kalküta Rahibe Teresası"

Mükemmel insanı bulduğumuzda değil, mükemmel bir insanı eksik bir şekilde görmek için geldiğimizde sevmeyi öğreniriz." Sam Keem"


Sevmek birbirine bakmak değil aynı yönde birlikte bakmaktır." Antoine de Saint-Exupery



Sevgi Canli Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)