yataktan önce her sabah 

Sohbet Chat

Sadece uyan ve kalk ve güne başlamak için hazırsınız. Ama bekleyin! Günün ilk defa. Biz anlaşılır vardır. Ben aprovechémoslo. 



Kısa bir süre önce sizinle paylaşmak şeylerin bir numaraya bir liste sayesinde buldum. Ben kendi gözlerinle görmek istiyorum, çünkü ne tür etkiler söyleme . 

1. İfade şükran

Her gün burada olman için teşekkür etmek yeni bir fırsat var. Hayatta olmak.

Bu mavi mermer tecrübe herşey müteşekkir duyulacak bir şeydir için . Biz her zaman bir şey var etmek şükretmek, s uygular çevremizde bakmak zorunda ve içimizde.

Her sabah mutlu olan bağlılığınızı yenileyin. Hayatta Durumumuz her zaman gözlerimizin önünde mükemmel olamaz, ama yol boyunca herhangi bir noktada biz durdurabiliriz ve takdir ne olduğunun farkında olmak. Bunun zor olduğunu hissediyor musunuz için şükretmek için bir şey bulmak için ? Her zaman temelleri seçebilirler: "Teşekkür sizi bana hayat veriyor bu nefes." Say it veya hissediyorum bunu , nasıl olursa olsun size minnettarlığını olarak uzun niyeti olmadığı için. 

  

2. kafanızda gün için niyetlerini yeniden oluşturun



Düşüncelerimiz Yaşadığımız gerçeklik oluştururlar. bizim ruh veya hayat durumda ya, bir şey yapmak istiyorsanız, genellikle yapmak o mümkün. Eğer sen istemek için mutlu biz diğer zamanlarda bizi mutlu etti sizce.

İşte anahtar: Bu gün için kafanızda niyetlerinizi görselleştirmek. Biz toksik çevre bırakmak istiyorsak fiziksel veya duygusal taahhüt veya başka bir yerde taşımak için planlar taşınmaya. 

o ilk enerji, yeni bir yöne eşyaları hareket olmayınca durumumuz herhangi bir değişiklik hareket etmeyecektir. 

3. 10 derin nefes alın

Nefes bizi hayatta tutuyor. Bu gerçekten çok etkili ve biz iç ateşin sahibi haline bilinç transandantal durumlarına sebep olabilir.

Çoğu zaman bizim nefesler hayatı tutup fakat optimize etmez.

 Bir sonraki seviyeye ulaşır. Inhales ve exhales derinden yavaş yavaş, rahat hissedene kadar. Sen stres ve gerginlik tereyağı gibi eriyip hissediyorum gerektiğini sıcak bir günde.

İstersen hiç nefes geliştirmek, sonraki yatak okaliptüs yağı koymak deneyin ve derin nefes alın. Güne tazelenmiş hissi başlayın.  

4. sebepsiz Gülen - sadece esnek kas



Gülümsüyor için sebepsiz, ama ikna. Ben gülümseme hayatta sahip olduğumuz en iyi serbest şeylerden biri olduğunu söyleyebilirim. ¿ Bunu öfkeli olma ya da gülerken iyi hissetmek sert biliyor musunuz? Serotonin ve endorfin tüm bu beyin sel kimyasal melankolik tedavi.

Aynı zamanda bu olduğunu gösterilmiştir onreír stres, kan basıncını azaltır ve bağışıklık sistemini geliştirir hiçbir şey yapmak bir neden daha ama sonrasında.

Sonríete, hayata gülümseyin.

  

5. Temiz barut. Yeni bir gün başlatır

Sizden kimse bu mükemmel yaşam sürmenin söyleyebiliriz mu? Hayır demek cesaret. Biz hepimiz pişman hatalar, eylemler veya tepkileri yapmak biz yaptık daha iyi değil olurdu hissediyorum çünkü.

Bağışlama seni herkesten daha fazla yarar sağlar. Bizim acıların nedeni tutunmuş durdurmak ve gitmesine izin Onun sayesinde. Dünkü hataları unutun, denemek için konuştuk önce gün o gülümseme getirmek ve unutmayın: Eğer geçmişi değiştiremeyiz, ama yeni bir hediye yaratmak. İleri.



değişim sürekli devlet Değişmeyen tek orada her şey olduğunu. Biz biz fark her an değiştirebilir bunu ya da değil. Eğer bu okumadan önce idi aynı kişi değiliz. Dün olduğu gibi aynı değil. Bir yıl ya da on yıl Or. şeyler bize karşı zorlayarak durdurun . Hepimiz bir nedenle veya başka için acı çekti. Bize hayatlarımıza daha gereksiz acı eklemek etmeyelim.



Sohbet Chat Muhabbet ( irc.nazliyarim.net )

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)