Hazırlama süresi: 16-20 dakika
Pişirme süresi: 1.30 ila 2 saat
Porsiyon: 4
Pişirme Düzeyi: Düşük
Tat: Tatlı
İçerik Revni
Un 1
Yumurta 2
Zeytinyağı koymak için 1/4 fincan + 2 çorba kaşığı +
Yoğurt 1/4 bardak + 2 yemek kaşığı
Şeker 1/4
Kabartma tozu 1 1/2 (DED
İrmik 1/4 bardak + 2 yemek kaşığı
Rendelenmiş taze Hindistan cevizi 1/4 (dörtte bir fincan
Badem / Badem yarım olmuştur 8-10
Şeker pekmezi
Şeker 1 su bardağı
Limon suyu 1/2 (yarım) tk
Günlük su 3 yk
yöntem
Adım 1
180 ° C'ye ısıtılmış bir fırında gerçekleştirilebilir. kalay keke biraz zeytinyağı dört taraflı. Bir yapışmaz tavada sıcak su Bir fincan şeker şurubu yapmak.
Adım 2
O karışımı şekeri ekleyip karıştırın kaynamaya bırakılır. Sonra beşe yaklaşık on dakika pişirin edelim. O arada iyi limon suyu ekleyip gül suyu koydu.
Adım 3
Başka bir kapta yumurta değiştirme, Zi, zeytin yağı ve renkli karışım kadar karıştır Karışım şeker hafif hale gelir. filtre çanağını un ve kabartma tozunu ekleyin ve iyice karıştırın.
Adım 4
Şimdi irmik ve böylece hiçbir çekirdekleri hindistan cevizi ekleyerek iyice karıştırın. Bu çözelti, otuz dakika kadar sıcak fırın içine koyarak Beck kalay otuz hazırlamak için pasta teneke koyun.
Adım 5
Soğuk Nkalen ve fırın dışına teneke dışına çıkarmak. Dört taraflı bir porsiyon plaka üzerinde bir pasta yer kesme yarıya.
Adım 6
hafifçe kek ısıtıldı Tukdon şeker şurubu ekleyin. Garnitür ve kalplerle hizmet vermektedir.
Sohbet Chat Muhabbet ( irc.nazliyarim.net )