Hazırlama süresi: 0-5 dakika
Pişirme süresi: 16-20 dakika
Porsiyon: 4
Pişirme Düzeyi: Düşük
Tat: Tatlı
İçerik Muhalebi
Süt 3 bardak
Pirinç unu 1/2 (yarım) fincan
Şeker 1/2 (yarım) fincan
Tuz 1 tutam
Günlük su 1 çorba kaşığı
Toz Chidkne Cinnamon
Badem / Badem kesti dekorasyon için
Antepfıstığı kesip süslemek için
Taze nane Dallar süslemek için
yöntem
Adım 1
Bir yapışmaz tavada ısıtılır sütü. Un, pirinç, şeker ve Karışık beş tuz on dakika.
Adım 2
Daha sonra, karışım kaynamaya ısı kapatın ve iyice gülsuyu ilave mix edelim. karışıma sekiz atış cam yerleştirin.
Adım 3
Onları tarçın Chidken, kupa, Pist, nar tohumlar, sap Pudine dekore. soğuk servis yapın.
Sohbet Chat Muhabbet ( irc.nazliyarim.net )