Herkes İçin Temel Komutlar

Sohbet Chat
Mods
Bu komut, o kanal için tüm sohbet moderatörlerinin bir listesini görüntüler.
Kullanımı: / mods

Renk Kullanıcı
adınızın rengini değiştirmenize izin verir. Normal kullanıcılar Blue, Coral, DodgerBlue, SpringGreen, YellowGreen, Green, OrangeRed, Red, GoldenRod, HotPink, CadetBlue, SeaGreen, Chocolate, BlueViolet ve Firebrick arasından seçim yapabilir. Twitch Turbo kullanıcıları herhangi bir Hex değerini kullanabilir (yani: # 000000).
Kullanımı
(Turbo Olmayan): / color <colorname> Kullanım (Turbo): / color <onaltılık değer> veya / color <colorname>

Yoksay
Bu komut, belirli bir kullanıcının sohbetteki tüm mesajlarını engellemenize izin verir ve siz bunu yaparsanız fısıldarsınızOnların yorumlarını görmek istemiyorlar.
Kullanım (sohbet): / ignore <name>, Veya bir kullanıcı adını ve ardından görüntülenen kullanıcı rozetindeki Yoksay düğmesini tıklayın. 
Kullanım (fısıltı): Fısıltı penceresinin üst kısmındaki dişliye tıklayın ve ardından "Blok <kullanıcı adı>" üzerine tıklayın.Kullanıcıyı görmezden gelmek için üç sebepten birini sağlamanız istenecektir.

Unignore
Bu komut, kullanıcıları önceden eklediğiniz yoksayma listesinden kaldırmanıza izin verir.
Kullanımı: / unignore <name> veya Yoksay düğmesinin yerini alan Unignore düğmesine tıklayın veya "/ unignore <kullanıcıadı>" yazın.

Me
Bu komut, metninizi sohbet adınızın rengine göre renklendirir. Birçok kanal, bunun spam olarak görülebileceği için bunun kullanımını yasaklayacak ve bu da kendi sorumluluğunuzdadır.
Kullanımı: / me <metin>

Bağlantıyı Kes
Bu komut sadece sohbet sunucusundan bağlantısını keser.Tekrar bağlanmak için sayfayı yenileyin.
Kullanımı: / disconnect


Sohbet Chat Muhabbet ( irc.nazliyarim.net )

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)