Hazırlama süresi: 31-40 dakika
Pişirme süresi: 41-50 dakika
Porsiyon: 4
Pişirme Düzeyi: Düşük
Tat: Yumuşak
İçerik Bulgr köfte
Bulgr 500g
kıyma 250g
Tuz tatmaya
Ezilmiş karabiber tadı
Kırmızı biber 1 tutam
Zeytinyağı 2 çorba kaşığı
Kıyılmış sarımsak 2 çay kaşığı
Soğan ince doğranmış 1
Yağ kızartma için
Fry Cilgojhe 1 1/2 yemek kaşığı
Cranberry 20 dakika boyunca ılık su içinde ıslatıldığı 1 1/2 kaşık
Taze maydanoz 1/2 fincan
yöntem
Adım 1
Bir kapta Bulgr girin ॅ PRIKA tuz, kara biber, P ekleyebilir ve gerekli sıcak su girin. Tahıl ve Bulgr kadar bir kenara tüm suyu emmek.
Adım 2
zeytinyağında bir yapışmaz tavada ısıtılır ve yavru iyi sarımsak ve soğanı ekleyin. Sonra kıyılmış Mattan ekleyip karıştırın ve on dakika pişirin.
Adım 3
Şimdi, tuz ve öğütülmüş karabiber ekleyin, ateşi kısın ve on dakika Pandraah için pişirin. Sonra Cilgojhe, iyice karıştırın ve Cranberi ve maydanoz koyun. ısı Float.
Adım 4
toplar yapmak için, Bulgr de Günden şekilde içerisinde bir çekirdekleri vardır. Sonra her yerinde daha sonra sekiz eşit parçaya yerine kıymalı doldurun.
Adım 5
ve gerektiğinde Isı yağı gibi tavada altın kadar kızartın ve koyarak topları gevrek. yağ kaldır Emici kağıt tutun. Sıcak servis edin.
Sohbet Chat Muhabbet ( irc.nazliyarim.net )