11 mutluluk Alışkanlıkları

Sohbet Chat

Bazı kötü alışkanlıklar temizlemek ve yeni bir yıl başlamanın zamanı geldi. Bu onlar tarafından işgal edilme izin hatalarımızdan ders değil, zamanı. Size zarar alışkanlıkları ortadan zamanıdır. Mutlu olmak zamanı. 



senin uğruna bu 11 alışkanlıklarını, kaçının:  

1. Izin yenilgiler dün güne yok

Ne olduğunu değiştiremem, ama bu size daha güçlü ve daha kararlı hale sağlayabilirsiniz. Duygusal olgunluk yolculuk her öğretim bulmak için tüm olayları ve hayatınızın deneyimlerini gözden gerektirir.

Sonunda bunu almak hayatınızda bir zaman gelecektir. içinde Ve o an olacak tüm tereddüt ve o anlardan hayal kırıklığı ortasında başınızı demek geçirdi "YETER!".

Yani sonuçta iyileşme ve büyüme yol açacaktır dönüm noktası olacaktır . Yeni yıl geçmiş gitmek gibi:

 Geçmişin kapısını kapatın Geleceğinize kapı açar, derin nefes, bir adım ileriye ve hayatında yeni bir sayfa başlar.

2. Zaten bildiklerimizle münhasıran kalmak



Eğer yaşam durdurmak öğrenme durdurduğunuzda, bu gerçek. Servet rahat ve tanıdık topraklarında ikamet etmez. zaman ise size zaman, maceranın içine çıkmak Eğer büyümek yukarı ve daha güçlü hale gelir.

Eğer değerlerini tutmak ve aynı zamanda yeni fikirlere kalbini ve zihnini açık olmalıdır. Eğer sadece bir perspektiften görmek için bir şey biliyor düşünmeyin. yaşam ve deneyim mevcut anlayış meydan ve bulmak için yollar bulun dışarı bu yıl bu konuda daha fazla . Yeni deneyimlere zihninizi açın. 

3. kaçınılmaz ve gerekli yaşam değişiklikleri direnen

Hayatta Değişmeyen tek şey değişimdir. Ve evet, bu büyüme acı verici olabilir. Değişim acı verici olabilir. Ama içinde sonunda hiçbir şey size ait olmayan bir yere sıkışmış gibi acı verici .

Bir ay önce, bir yıl öncesine göre aynı kişi değiliz veya Seman yapan bir. Hep büyüyorlar. Deneyimler bitmiyor. Ve böylece hayat.

cesaret bir hayli bunu değiştirmeye olan bir şey itiraf etmek gereklidir değişiklik gerçekleşmesi için sorumluluk kabul edecek ve daha da cesaret . Her türlü çabayı buna değer hale getirmek için.

4. başkalarının sınırlarını tanımlamak için izin ver



Bazı insanlar öldürecek seni onlara izin verirseniz zamanla. Ve onlar gibi kısa ifadeler, görünüşte zararsız olan yapacağız , "rüyalar canlı değil", "gerçekçi olmak" vb Bu sapağı yerine dinlerken, kulaklarını kapatıp iç sesini dinle. 

Hayatta o gerçek bir başarı diğerlerinin gördüğü ne değildir unutmayın, ancak nasıl hissettiğini.

Orada sırt kılıç ve duvar arasında olduğu bir zaman gelecek ve tüm yapabileceğiniz demek olduğunu anlayacaktır "üzgünüm, ben bu sefer işleri benim yol yapıyorum."

Yani başkasının yaşamayı bırak ve gerçekten ne istediğini yaşamaya başlamak için zamanı. o zaman sen senin değer ve ilkelere göre hayatını yaşamaya başlar. o zaman sen özgür ve mutlu olmasını başlar. 

başkalarının tarihine değil, kendi başınıza 5. Odak

Bunu sen olma yapabileceğimizin olmak için gereken her şey var. Eğer kontrol altına almaya karar ne zaman şaşırtıcı değişiklikler olur. Daha az yemek ve daha çok düşünüyorum. düşünmek başkalarına reddettiğinde, konuşmak ve kendiniz karar verin. Bu saygı ve hikaye yazmak için kendi fikir ve içgüdülerini kullanmayı öğrenme demektir. Bu hikaye yolu temizlemek zorunda bu yıl yeni seviyelere yükselmek istiyorsanız, çukurlara süresini azaltmak ve size kanatları vermek şeyleri toplamak. iyi dileklerinizi ve kalp hedefleri yakınında büyük tutun ve her gün onlarla vakit geçirmek. Yarına olmak istediğiniz yere getirmek her gün küçük şeyler yapın.

Her küçük sorun üzerinde 6. Odak

Bizim mutluluk veya mutsuzluk çoğu bizim tutum değil koşullar bağlıdır. Bir şey estrasado ise durumun kendisi tarafından durumun sizin yorumlanması için daha fazladır. Başka bir deyişle, hayal kırıklığı ve stres tepki şekilde değil, İşlerin bu şekilde geliyor. tavrınız ve hayal kırıklığı ayarlayın ve stres gitmiş olacak.

7. girişin başkaları ile daha sevecen olun

Kendi iyi arkadaşı olduğunda Hayat kolaydır. Yani çok zor senin üzerinde veya hesap durağına almazlar. sizin için hem şeyler insanlar olacaktır. hiçbir şey bencil özbakım yoktur. Başkaları senin neşeli ve güzel keyfini böylece Yani kendini kendine dikkat ve seviyorum.

8. nazik ve senin kadar seven açıklaması yapmaya Expect

Kısacası, insanların sizin onlar için ne sizin için ne bekliyorsanız hayal kırıklığına bitireceğiz. Başkalarının sizinle aynı şekilde hareket umuduyla hareket etmek gerekmez. Daha fazlasını verin ve daha az bekliyoruz. Ne kadar mutlu göreceksiniz.

9. Tüm (ve) yukarıda doğru olmak isteyen

aniden insanlar istedikleri argümanları kazanmak için daha önemli olduğunda, bizim öncelikleri ile tekrar başlamak gerekir. Güvenli insanlar kendilerini yanlış olduğunu belirten umursamıyorum. Onlar gerçeği arama çok daha önemli sağ olmaktan çok olduğunu biliyoruz. onlar yanlış olduğunda, onlar geri adım ve öğrenilen ders anlayacak kadar eminiz. Aslında, sık sık biz yaptık gerçekten ne çünkü yanlış seçmeliyim, ama bizim ilişkileri gururumuz değerini bilirler çünkü. iki kişi kavgaya diğer ithal edildiğinde, hem yanlış. Bizim ilişkilere sevgi ve bağlılık yüzeysel bir sonuca gitmemeli. Bu nedenle özür diliyor bir ilk birinci isabet.

Size sürekli acıyor birisiyle 10. tutunmuş



Bazen uzakta belirli kişilerin almak zorunda.

Sen değil bakım için değil, kendilerine sana önem çünkü.

 

Affetmek önemlidir ama irade de bir kereden fazla özür dilemek zorunda olmadığını düşünüyorum. Ve gerçekten umurumda değil insanlar olduğunu kabul etmeliyiz.

 

Bu yutmak için zor bir hap, ama gerekli ilaçtır. Artık etkilemek için kendini zorlama. onlara bir şey gösteren bir zaman saniyesini kaçırmak değil. sizinle geçirmek isteyen herkesle vakit geçirin.

11. bekleyin şey asla kaybetmek

Bazen anlamak zor, ama her şeyin bir sebebi vardır. Biz aksi takdirde biz herhangi bir şey ile mutlu olmak asla cabezudos içinde bencilliğin canavarları olacak kadar az merhamet olurdu, kayıp acısını biliyorum. kaybının çok acı alçakgönüllülük gururumuzu öğretir. Soğuk bir kalp sıcak ve bir kişinin en iyi sürümü yaratma gücüne sahiptir. Yani kitap sadece bir bölüm olduğunu unutmayın. Hiçbir bölüm bütün hikayeyi anlatır. Yine sayfalarını çevirerek ... doğru yönde atılmış bir adım atmak asla çok geç. Size olabilirdi kişi olmak hiçbir zaman geç değildir. İsterseniz şeyler her yaşta, değiştirebilir. Burada ve şimdi bir ömür boyu şansı var. Her gün yaşa.



Sohbet Chat Muhabbet ( irc.nazliyarim.net )

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)