Kızlar Çevresinde Sakin? Üstesinden gelmek için 3 Basit Adım

Sohbet Chat

Kızların utangaç olmasını nasıl durduracağınızı öğrenmek istiyorsanız, o zaman bu makale, bugün kullanmaya başlayabileceğiniz 3 basit adımda sizin için yıkacaktır.


İnternetteki kızların utangaçlığını gidermek hakkındaki bir çok bilgi yanlış. Kızlar etrafında utangaç olduğum zaman, "Çok konuşma" gibi şeyleri okuduğumu hatırlıyorum Dinleyin ve konuşmasına izin verin " ya da " Olabilecek en kötü şey nedir? "


Bu tür bir öneri zaten bir blabbermouth olan biri için harika olurdu ama aslında nasıl SHY olan adam? Bir kızın yanına gelerek onunla konuşmaktan çok gergin hissettiğinden dolayı ne var peki? Gerçekten kötü bir şey olabileceğini bilecek kadar akıllı olan herife ne dersiniz, ama yine de onu her seferinde durduran o korkunç kaygıyı hissediyor mu?


Sonunda, bunları yazan insanların çoğunun kızların kendileri üzerinde hiç utangaç olmamış olduğunu fark ettim, biraz hızlı para kazanmak için bir web sayfası hazırladılar.


Bu Makale Gerçekten Utançlı

Çoğu erkek, sevdikleri kızların etrafında biraz sinirlenir, ancak derin bir nefes alabilir, içeri itebilir ve onlarla zamanla rahatlaşabilirler. Bu görev bunun için değil.



Bu yazı, kızlar çevresinde gerçekten endişeli korkmuş ve yasak hissettiren çocuklar içindir . 

Sevdiğiniz bir kızla konuşmayı düşündüğünüz zaman güçlü bir kaygı duygusu yaşarsanız ya da bir kıza yaklaşmak veya bir kız sorarsanız güçlü, felce bir tereddüt hissedecekseniz, bu yazı sizin için.

Bunu üç kısma ayırdım: Asallığı aşma, fazla yatırım yapılmamak ve atılganlık kazanmak. Bu yazı, orada her şeyden çok daha derine inecek. Bu sayfayı şimdi yer imlerine ekleyin, böylece tekrar tekrar gelebilirsiniz.

Şimdi bir adım bir adım ...

1. Asallığınızın Üstesinden Gelin

Son birkaç yıldır yüzlerce utangaç insanı öğreten yaşantımdan, hem erkekler hem de kızlar, utangaçlığın nedeni aşağılık olduğunun farkına vardım. Eğer kızdan bir şekilde "daha az değerli" olduğunuzu düşünüyorsanız, etrafında utangaç ve gergin hissedeceksiniz.

Bunu bir örnekle açıklayayım.

Yağlı kız sendromu

Bildiğiniz bir yağ veya çirkin kız düşünün. Etrafında bir kaygı ya da sinirlilik hissediyor musun? Hayır, muhtemelen hayır. Ve eğer yaparsanız çekici olduğunuz kızdan daha az olacaktır.

Gerçekten ilgi duymadığınız kızlarla konuşma şeklinizi düşünün. Onların çevresinde daha rahat ve rahat mısınız? Onlarla bir erkek arkadaşın konuştuğun gibi konuşuyor musun? Bu arada bir kızın etrafında zihninizi aniden boş gider çekici bulmak ve  ne diyeceğimi düşünemiyorum.

Bu neden oluyor? Neden sadece belirli kızların yanında utangaçsın? Bu, iyi görünen bir kızın korkutucu görünmesine çok fazla değer verdiğinizde olur.

Elbette çözüm, görünüşte çok fazla şey yapmayı bırakmaktır. 

Çekici bir kızı, bir erkek arkadaşına ya da çirkin bir kıza bakarsanız doğal, doğal bir şekilde davranın. Elbette, iyi görünümlü bir kıza daha fazla ilgi duyabilirsiniz, ancak fiziksel görünümün tek başına sizi hemen korkutmak ve kazanmak için yeterli olmaması gerekir.



Hatırlıyorum, kızlar çevresinde çok utangaç olduğumda, bir kızdan hoşlanmaya başlayacağım ve geleceğimi birlikte hayal etmeye başlayacağım ... hiç onunla konuşmadan.

Gezinmişken, çok aptalca görünüyor, ancak pek çok utangaç adam bunu yapıyor. Uzaktan nasıl göründüğüne dayanan bir kızla doludurlar. Henüz onunla konuşmadılar, ancak onunla birlikte bir gelecek hayal etmeye başlıyorlar. (Bu gerçek dışı fanteziler hakkında daha sonra daha fazla konuşacağım.)

"Siz başka ne sunuyorsunuz " konusunda bir tutum daha iyi olur . Kızın onun için görünüşünden başka bir şeyleri var mı? Dünyada çok sayıda şirin kız var, ama eğlenebileceğiniz bir kız bulmanız çok nadir ve sizinle "tık" yapan bir karakteri olan biri bulmak nadir.

Onu tanımadan önce kızı bir kaide koymayın. Ona bir tanrıça değil, eşit insan davranın. Bu kadar çok kadın, "kendin ol" diye tavsiyede bulunur. Bir erkek onları etkilemek ve ondan hoşlanmaya çalışırken çok sevmez. Özellikle dikkatlerini hak ettirecek bir şey yapmadıklarında, güzel görünmekten başka.

Birinin göründüğünün, onların ne kadar değerli olduğunu belirlemediğini fark edin. İyi görünümlü olmak, doğru genleri başka herhangi birşeyden daha iyi bulmamaktan daha çok şansa bağlı. Piyangolu bir galibinin sence üstün olduğunu düşünüyor musun?

Daha Az Deneyimli Olmak

Altmış hissetmenin başka bir yolu, ilişkileri olan kızdan daha az tecrübeli olmanın kendisini hemen kendisine itici kılacağını düşünmektir.

Geri çektiğim zaman utangaç olduğumu hatırlıyorum, hiç bir kız arkadaşım olmadığı gerçeğini "gizlemek" zorunda olduğumu düşünmek zorunda kaldım. Düşündüm ki, kız romantik veya cinsel açıdan deneyimsiz olduğumu düşündüğümden anladığı takdirde, o zaman kalkması ve otomatik olarak ayrılması anlamına geliyordu.

Gerçek şu ki, daha tecrübeli kızlardan hoşlanmıyormuş hissetme tutumuyla kendinizi sabote ediyorsunuz demektir. Biraz utangaç ve sosyal açıdan büyüdüyseniz, çoğu kızın sizden daha tecrübeli olacağı kaçınılmazdır.

"Yakalamak" için, bu kızlarla konuşmaya ve bu kızlarla karışmaya başlamanız gerekir. Aslında bu harika bir bakış açısı. Ortalamadan daha az deneyimli olmanız kızların sizi sevmediği anlamına gelmez. Bu sadece utangaçlığınızdan veya sosyal kaygınızdan dolayı bazı şeyleri yakalamanız anlamına gelir. Herkesten daha yeni başladın. Ve bu beni son noktaya getiriyor ...

Kendinize ve Güvende Olmak Zor Olmak

İlk önemli dersi anımsayın: Birisiyle karşılaştırıldığında daha değerli olamayacağınız kadar, çevrelerinde o kadar utangaç hissedeceksiniz. Aşağılık size kendinden emin olma ve kişiliğinizi ifade etme hakkına sahip olmadığını hissetmenizi sağlar.

Kendinize sorun: "Kendimi diğerlerinden daha aşağı hissetmek için nasıl yapayım?"

Üstesinden gelinmesi gereken bir büyük sorun kendi düşüncelerinizdir. Birçok utangaç insanın, ne kadar ezik olduğuna işaret eden sürekli bir düşünce akışı vardır.

Neden bir kaybeden olduğunuzu, iyi görünümlü olmadığınız, sabitlenmesi gereken bazı fiziksel kusurlarınızın nasıl olduğu, küçük veya hiç arkadaşınız olmadan yalnız kaldığınız, asla nasıl bile yaşamadığınızı düşünürseniz Bir kızı öpüştün vs ... o zaman kendini sabote ediyorsun.

Kendinize karşı aşırı güç olmak ve görünüşünüz konusunda güvensiz olmanızdan dolayı, aklındaki fikri kızdan daha aşağı olduğunuzu sürekli olarak güçlendiriyorsunuz. Bu, onu daha değerli olduğunu düşündüğünden, kendinden emin olmanızı imkansız yapar.

Ve güvenin yoksa ve onunla normal şekilde konuşamıyorsanız, o zaman onu cezbetme ve ilişki kurma şansın yoktur.

Güven ve kişilik, çoğu kızın fiziksel görünümünden daha caziptir. Görünenlerin neredeyse yaptıklarını düşündüğün kadar önemli değil. Bana inanmazsan etrafına bak. Tüm iyi görünümlü kızlar, kendine güvenen, popüler, karizmatik çocuklar etrafındalar. Öte yandan, utangaç olan iyi görünümlü çocukların çoğu yalnız ya da gerçekten çekici olmayan bir kızla sıkışmış durumda. Erkekler kızlara göre çok daha önemli görünüyor.



Böylece en önemli şey, güveni sabote eden  veya sizi engelleyen düşünceleri ortadan kaldırmaktır. Bu, kendi kendini yenilgiye uğratan düşünce kalıplarını ne zaman yaşadığınızı fark etmek ve onları kendi yollarında durdurmak anlamına gelir.




Daha az değerli olduğunuzu düşündüren herhangi bir düşünce, yalnızca kızlar arasında daha az utangaç olma konusundaki ilerlemenizi sabote eder. Ortaya çıktığında dikkat edin, şimdiye kadar öğrendiğiniz fikirlerle onlara meydan okuyun ve bunun yerine gurur duyduğunuz iyi niteliklere odaklanmaya çalışın. Kızların gerçekten en iyi görünüşlü erkeğin peşinde olmadıklarını, ancak kendilerini güvende hissedecek ve yüzeysel niteliklerine göz kırpmadan onlarla konuşabileceklerini kendinize hatırlatın.


2. Bir Belirli Kızın Çok Yatırıldığını Durdurun

Tüm utangaç adamların ortak noktaları varsa, onlardan saplantı haline gelen en ufak bir ilgiyi bile gösterebilecek bir kız seçme eğiliminde olması.

Gerçekdışı Fantazileri Durdur

Beğendiğiniz bir kız seçip kendisiyle bir ilişki kurmanın nasıl bir şey olacağı hakkında saatlerce düşünmeye karar veriyor musunuz?

Belki de kız size biraz ilgi gösterdi. Belki birkaç dakika önce onunla konuştun. Veya belki sınıfındasınız ve daha önce hiç ona bir şey söylememişsinizdir.

Her seferinde bir kıza kafa tutan ve  onunla buluşmak için başınıza gelen fantezileri oynamaya devam ederseniz, o zaman tekrar sabote edersiniz.

Nihayet gerçek hayatta kızla konuşmaya karar verdiğinizde ne düşünüyorsunuz? Harekete geçmek için fazla sinirlisin. Onu bu kadar uzun süre düşündünüz ve zihninizde mükemmel bir yaratık haline getirip korkarak felç olmuştunuz demektir.


Bu arada, kız var olduğunuzdan bile haberdar olmayabilir.

Bütün düşünceler sizi ona yaklaşıp kendisiyle rahatça konuşamamanı sağlar. Ve yapsanız bile, etrafında davranıĢ biçiminiz size hâlâ kendisiyle iletiĢim kuruyor ve sizi herhangi bir Ģekilde reddedecek ya da sizi reddedecek olursa ezileceksiniz.

Sorun şu ki, dikkatini çekmek için bir şey yapmadan önce kıza çok duygusal olarak yatırım yaptın. Onun hakkında düşündüğü çok fazla zaman ve emek verdiniz, çünkü onun reddetmesi, ikinizin fantezi ülkeniz imajını berbat edecekti.

Çok Fazla Beklentiye Sahip Olunmuyor

Özellikle utangaç adamların yaptığı bir şey, çekici bir kızla birkaç saniye konuşmak ve daha sonra etkileşime çok fazla anlam koymak olabilir. Yukarıda söylediğim gibi kız hakkında fantezi yapmaya başlayabilirler. Onu koridorda geçmek için yola çıkabilirler. Fotoğraflarını Facebook'ta bile dolaştırabilirler.

(Bunu okuyan kızlar için: Evet, çocuklar ürpertici, doğru.)

Bu konudan kaçınmanın anahtarı, kızlarla gerçek bir sevgini yaşamak için gizli bir gündemi olmadan konuşmaktır. Onu tanımaya zaman ayırmadan belirli bir kızla gelecekteki ilişkileri hakkında çok fazla beklentiniz yoktur.

Neden insanlar, görmek için dünyanın en iyi parçalarını koymaya eğilimlidirler.

Bir süre boyunca birini tanımaya gelene kadar, aslında neye benzediğini bilmiyorsun. Kusursuz olduğunu düşündüğünüz o kız takıntılı olmak, rahatsız olabilir, güzel olmanıza rağmen güvende olmayabilir, tamamen akılsız olabilir ya da nefret ettiğiniz şöhret dedikodularına karışabilir.

Ve onu tanımaksanız, o zaman sadece güllü gözlükleriyle onu gördüğünüzün farkına varmazsınız.

Mesele şu ki, yalnız bakışlarla kazanılmamalı. Orada çok sevimli kız var. Bunların çoğu takıntılı olduğunuz kadar sevimli ... ve sizinle zaman geçirmekten hoşlanacak bir şahsınız var!

Eminim şu sözleri duymuşsundur:


Dışardaki her ateşli kız için, onunla yatmaktan       bıkacak bir adam var.



Bir kızla konuştıktan sonra, hemen onunla birlikte bir geleceği hayal etmeye başlamayın. Bu onu bir daha hiç konuşmak için sizi sinirlendirir. Bunun yerine rahat tutun ve nereye gittiğini görün.

İlişki deneyimi az olan erkekler saf olmama eğilimindedirler ve ilişkilerin çoğunun Hollywood'tan romantik bir film gibi geliştiğini düşünürler. İki sevgili birbirlerini ilk gördüklerinde birbirlerine düşerler. Gerçek çok farklıdır. Uzun vadeli ilişkiler zamanla gelişir ve her zaman bir ilerleme halini alır.


3. Katılıyorum

Belirli bir kıza çok fazla yatırım yapılmasını durdurmanın bir yolu, yerine bir çok seçeneğe sahip olmaktır. Bunu yapmanın en iyi yolu birçok kadınla haftalık veya günlük olarak konuşmaktır. Ayda yalnızca bir yeni kızla konuşursan, onu düşünmemek zor olur. Ama sürekli yeni kızlarla tanışıyorsanız, onu bir kerede konuştuğunuz bir kız olarak görmek çok daha kolay olur ve hepsi bu kadar.

Kader Var Değil

Kadınlarla tecrübesiz olan pek çok çocuğun, ilişkilerin nasıl işlediği konusunda yanlış ve naif düşünceleri vardır. Belki bir kız arkadaşı bulmanın en iyi strateji doğru koşulları beklemektir düşünüyorum.

Bir kızla tanıştığınız bir durum bekliyor musunuz, sihirli bir şekilde onunla konuşmaktan fazla gergin değilsiniz, ona sormak zorunda değilsiniz ve tüm hareketleri yapıyor mu? Yıldızların hizalanmasını beklemek gibi.

Zor bir gerçeklik, eğer bir kız arkadaşın olmasını istiyorsan, sinirlilikle baş etmeyi öğrenmek ve çalışmak zorunda kalacaksın. Evren size bir tane vermez. Elbette, bir kızın sizi tanımaya başlaması için çaba harcadığı, şükranladığı birkaç kez şanslı olabilir, tüm hamleleri yapar. ANCAK ... muhtemelen senin istediğin kız olmayacak!

Eğer bir şey istiyorsan, ondan sonra gitmek zorundasın, özellikle erkeklerle çıkmak söz konusu olduğunda.

Erkekler Harekete Geçen Olanlardır

Toplumumuzda ya da belki de biyolojik programlamamızdan dolayı, yeni kızlarla tanışma ve onlarla fiziksel olma konusunda iddialı olmaya ihtiyaç duyan çocuklar var.

Beğenmedin mi? Çok kötü. İşte böyle çalışır. Utangaç bir adamsan, emebilir, ama ne olduğunu. Onu kabul etmeyi ve onunla yaşamayı öğren.

Yaklaşacak olan sensin. Telefon numarasını soran kişi siz olacaksınız. Öpücük için giden kişi siz olacaksınız. İstediğiniz bir kızın peşine düşmek, her adımında reddedilme riskini içerir.

Bunu nasıl üstesinden gelirsiniz reddedilme korkusu ? Çok fazla rahatsız hissettiriyorsun, artık fazla rahatsız etmiyorsun.


Sakın tereddüt etmeyin

Iddialı olmak kas gibidir. Ne kadar çok yaparsanız, o kadar az çaba gerekir.

İlk defa bir kızla öpüşmeye çalıştığınızda veya yürümek ve bir kızla konuşmak istediğinizde, muhtemelen biraz tereddüt edersiniz.

Kendini durduracaksın

Sonra tekrar birkaç dakika içinde yapmaya çalıştığınızda, oyunculuğa "zihinsel engeliniz" daha da artar. "Yapmanız daha zor" olur.

Hareket ettirip yapmamaya karar verme zamanı ne kadar uzun olursa, kendinizi daha fazla endişe hissedersiniz. Tıpkı aylarca bir kız düşündüğünüzde ve onunla konuşmak imkansız hale geldiğinde olduğu gibi. Zihninizde o kadar çok şey inşa ettiniz ki analiz yoluyla felç kurbanı oldunuz.

Bunun yerine, ilk itkiye daha fazla harekete geçmeniz gerekir. İlk dürtü, aslında bunu yaparken en iyi vuruşunuzdur. Sonrasında gerçekleşen tüm düşünceler, sizi sadece o dürtü üzerinde hareket etmekten kurtarır.

Bir kız öpücük girişimi reddederse, tek yapmanız gereken gülümsemek ve normalde onunla konuşmaya devam etmektir. On dakika sonra tekrar git. Çoğu zaman kız sizi reddetmiyor, o anda rahat hissetmiyor.

Bir kızla konuşursan ve seni sevmezse, o zaman onu senin gibi yapmanın yollarını düşünme. Orada kelimenin tam anlamıyla milyarlarca kız var, sadece farklı bir tane deneyin.

Sonuç

Umarım bu ipuçları kızların utangaçlığını atmanıza yardım eder. Bu bilgilerin çoğu, aşırı utangaç ve sosyal beceriksizliği olan umutsuz bir adama, utangaçlığı gidermek ve iyi sosyal becerilere sahip birine giderken benim için bir dönüm noktasıydı. Utangaç hissetmeden çekici olduğum kızlarla konuşmaya yeter.



Sohbet Chat Muhabbet ( http://nazliyarim.net )

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)