Ne zaman akıllı telefona yenilik artık "kağıt üzerinde"?

Sohbet Chat
Geçen yıl ise, cep telefonu sektöründe reklam ve pazarlama kanallarının etrafında derin çizgilerin altında ve CES ve MWC iki kanadın yoluyla sanayinin gelişmesini yeniden incelemek için bu yıl yine genişletmek, teknolojik yenilik sıcak endişe haline gelmiştir.

Veriler, küresel akıllı telefon sevkiyatı 1,47 milyar birimleri, yalnızca% 2,3 oranında artarak 2015 yılında 14,4 milyon adede ulaştı yıl 2016 olduğunu göstermektedir. Genel borsa ortamında karşısında, kullanıcı sadece doğrudan high-end cep telefonu üreticileri pazar eğilimleri daha fazla dikkat açar anahtarı, geliştirmek için değiştirilecek önce satın gerekiyor.

Sadece kullanıcı topluluğu kendisi dikkat talebin hat yapılandırmasına yeterli ürün fiyatı, ilk olduğunu gerekir. Buna karşılık, yedek pazar odak, tam çoğu önceki modellere göre yapılandırmak için seçecektir şu anda gitmek için cep telefonu kullanıcıları için akıllı telefonlar haberdar olmuştur telefonun kendisinin kalitesi daha iyi bir deneyim görünüşe göre, bu kez ürün homojenliği ciddi eğer özelliği olduğunu hiçbir şekilde kullanıcı bu bölümü çekti.

Geçen hafta, sergi MWC mobil iletişim sonunda, biz en popüler 5G teknolojisi, beş kez kayıpsız zoom Oppo, Meizu 55W hızlı şarj, ZTE Gigabit telefon, üst optik parmak izi, Sony Bölümü de dahil olmak üzere yeni teknolojilerin çok sayıda ortaya çıkması, tanık olduk böylece Motion Eye ve Xperia Dokunma ve. Nitekim, yenilikçi teknolojiler ileri sanayi sürücüye, ancak tüketiciler için, ne zaman bu teknolojiler bir açılış satıcıları haline gelmiştir olacak "Gizli".

MWC yeni teknoloji hiçbir sıkıntısı, "laboratuvar" dışında hiç kimse

Önceki yıllarda, MWC karşılaştırıldığında, bu yılki telekomünikasyon sergi üzücü sürpriz daha olarak tarif edilebilir. sorusuna, Samsung'un amiral gemisi makinenin altında ile ilgili daha dikkatli doğrudan bir sonucu dışarı pil tasarımı ve üretimi Samsung Dipnot 7, mevcut MWC öylesine Samsung S8 çaresiz yoktur beri.

Samsung S8 destek alan durumun olmaması, birçok cep telefonu üreticileri yeni ürünler bir çok başlıkları kapmak için yarışan, Huawei, LG modüler tasarımı kapsamlı başlatma ekranı telefon G6 terk renkli çift Leica kamera P10 yayınlandı, Sony, aksi takdirde, 4K ekran telefon XZ Premium yayınlandı Böğürtlen KeyOne, duygu karşı Nokia 3310 ve dirilen sürümü dikkatini çekmek.

Aynı zamanda, bir ürün ve sonuçta serin yeni teknolojiler başlangıcı çeşitli arkasında.

OPPO siyah bilim ve teknoloji, resimleri kayıpsız zoom sadece 5.7mm lens modülü 5 kez kalınlığı elde gösterir. periskop modülü OPPO yansıtıcı kırılma prizma eklendi nedeni, çok ince yapabilirsiniz. Ne yazık ki, OPPO özel teknik, ticari zaman vermedi. Geçen yıl, OPPO de süper hızlı şarj teknolojisi, ama eşit hiçbir ilgili ürün salınımını gösterir.

5G için 4G yumuşak bir geçiş elde etmek için, yerli üreticilerin ZTE taşıyıcı toplama, 4x4 MIMO anten teknolojisi ve high-end 256 QAM modülasyon bir kombinasyonu yoluyla, ilk gigabit LTE prototipi entegre X16 LTE modemi Snapdragon 835 platformu getirdi teknoloji gigabit ağ hızı. Gigabit prototip ZTE ölçüde seri üretime gelişiyle Qualcomm Xiaolong 835 işlemci güveniyor, bu yüzden belirli ticari üretim zamanı açıklanmamıştır. 5G 2019 yılında dikkate ilk ticari alacak, sadece ürünün biraz daha erken 5G daha üzerinde geleceğini tahmin edebilirsiniz.

Söz konusu hızlı şarj, ilk tepki çoğu insan OPPO ifade sihirli reklam kelimeler, MWC, Meizu ayrıca Tiguan OPPO kendi üçüncü nesil süper hızlı şarj teknolojisi, doğrudan 11V / 5A Yüksek Basınç yayınlandı öne bu yıl olabilir şarj programı, güç 55W şarj 20 dakikalık tam 3000mAh pili iddia. Meizu 55W hızlı şarj teknolojisi 2018 yılında seri üretime başlayacak, ancak meydana çıkarılmayacak hangi modeller vermedi olduğu öğrenilir.

Şu anda, cep telefonu modelleri satışı pazar Magic, Huawei, 2012 yılından bu yana grafen bazlı lityum-iyon pil gelişimi başladı hızlı şarj zafer vardır, alçak gerilim, yüksek akım güvenerek piyasada dört yıl resmen sonra teknoloji, iç direnci azaltmak için 2900mAh batarya verimliliği tam 50 dakika ulaşmak için.

Terminal üreticilerinin yanı sıra, tedarik zinciri şirketleri geleceğe yönelik tam ekran teknolojisi olan parmak izi tanıma, elde etmek için, ekran, entegre optik parmak izi tanıma teknolojisi çözümleri, tümleşik parmak izi AMOLED ekran içinde ilan bu MWC üst teknoloji ödenebilmesi bölgeyi belirtmek için ekrana dokunmak P yararlanmış olacak zaman. Ama teknoloji hala sınırlamaları vardır şu anda, ekran blok üst teknik parametrelerin ayrıntıları vermedi programı, Bilim ve Teknoloji Bölümü kilidini açmak için parmak izi uygulayan ulaşamaz, tanıma hızı ve satıcılarının sayısı bu aşamada takip etmek.

hacim bakımından, yerli cep telefonu lejyon gerçekten tatmin edici bir cevap verdi, ancak ticari zaman çizelgesi analizi geliyorsa, yeni teknolojiler tabii ki gitmek için çok uzun zaman alabilir yerli cep telefonu Legion gerçek ürüne uygulanan bu kaçınılmazdır insanlara bir "show kasları" hissi vermek için istekli daha pratik yenilikçi teknoloji hile böylece.

cep telefonunun çekirdek teknolojisi genellikle geç Apple, Samsung, LG, Sony ve büyük kardeşi elinde bir kaç tedarik zinciri üst işletmelerin, ancak kontrol edildikten sonra ancak başka bir bakış açısıyla, yerli cep telefonu üreticileri donanım teknolojisi ile pazar segmentleri başladı konuşmak için sağdaki, iyi bir başlangıç ​​olacaktır.

Bu telefonlar yenilik "tavada flaş" var

Aslında, yenilik aramızda olmuştur, ama biz de bile güven bile yenilikçi tasarımı ile resmi iş vardı olanlar, son bir olabileceğini itiraf etmeliyim "iptal edildi."

Üç yıl önce, HTC piksel sayısı pahasına tek bir piksel boyutu kaldırma karşılığında, UltraPixel süper piksel teknoloji getirmek için bir defada HTC One piyasaya ne zaman geri zamanı. Ama UltraPixel sorunlar piksel kendisi çok kötü, ama aynı zamanda ciddi gürültü düşük örnek çözünürlüğü yol beri görünmeye başladıktan sonra. HTC sonra piksel UltraPixel teknolojisi artırmak zorunda, ama yine de diğer cep telefonu üreticileri çekmek için başarısız oldu.

İris tanıma önce, birçok üretici kilidini açmak için parmak izi yerine kimin okumaya başladı oluşur. in vivo dahil olmak üzere son iki yıldır, üzerinde, ZTE, TCL ve diğer üreticilerin göz küresi tanıma çözümleri girmiştik, ancak çünkü iris tanıma ve tanınma başarı oranı olarak iyi güvenlik onların seviyesinin sonunda gerçek bir geçiş programı haline gelmiştir gözün belirlenmesine yol açan yüksek olmayan faktörlerdir.

Apple'ın iPhone, bu yıl çift lensi ekledi en büyük donanım yükseltme ve donanım ve yazılım etkileşim şüphesiz 3D Dokunmatik direnç teknoloji devrimci yenilik. Elma, çok sayıda yerli cep telefonu üreticileri Huawei, ZTE, dahil olmak üzere çocukların sıcak hava dalgası, kurşun kapmak için hemen önce olmak üzere Meizu benzer bir çözüm yayımladı, ama nedeniyle uygulama geliştiricileri için destek kısa süreli eksikliği, interaktif bir deneyim vb kötüdür faktörler, bu teknoloji her zaman durum olduğu için övüldü.

Geçtiğimiz yıl, Google Proje Ara modülü projesini terk etti, ancak iki cep telefonu üreticileri hala var olsa bile bu tasarımın, yani LG ve moto hakkında çok iyimser. Geçen yıl, MWC, LG Moto ilk cep telefonu Moto Z. adsorpsiyon modülü getiriyor, çıkarılabilir modül çene telefon G5 başlattı Ama bir yıl LG tutarken bu yenilikçi fikir, Moto Z vazgeçmek, yenilgiyi kabul etti, ancak MWC sadece sadece bazı yeni parçalar tasarım çizimleri gösterir geçti.

Telefon yenilik bir ticari yenilikler de ortadan riskini karşılaşabilir olduğunu hayal etmek o kadar kolay değildir. Buna karşılık, yerli cep telefonu üreticileri sık sık göz alıcı yeni teknoloji bazı sergiler, ancak ticari olsun sonunda? Ya da pazar, tüketiciler tarafından kabul edilmesi olabilir bilinmemektedir.

Yenilik iniş yaparken Tüketiciler telefon hakkında daha fazla endişe

Şu anda resim, hızlı şarj, işlemci, ekran, dört boyut almaya yenilik ve akıllı telefonlar üzerinde duruldu, çeşitli cep telefonu üreticileri de yenilik temelinde takip etmek zorunda, bilmeden, biz bazı güzel yenilikler iniş var ana akım cep telefonlarına.

Örneğin, son yıllarda, Samsung tam piksel Çift Piksel AF yakalamak için devrimsel teknolojiyi öncülük etmiştir. Bundan sonra in vivo Xplay6 da yaklaşık bir yıl uzun Samsung daha hem geç, tüm piksel odağı benzer bir çift çekirdek teknolojisi odak harcamak değil, bir OPPO R9s ek olarak, benzer bir all-piksel çift çekirdekli Dual Piksel odaklama teknolojisi benimsemiştir.

alan milletvekili programı, bir daha mainstream çift renk + siyah ve beyaz fotoğraf programı, aynı zamanda iPhone 7P bu geniş açı + telefoto değiştirilebilir çift kamera objektifi kombinasyonu kademeli bir geçiş sürecinin ilk birincil mercek + mercek derinlikten çift lens. kullanıcının ihtiyaçlarına bağlı olarak, cep telefonu üreticileri farklı bir yöntem oynamaya çalışıyoruz.

Bu yıl MWC katılmadı, ama darı resmen S1 kabaran kendi geliştirdiği cips serbest olmasına rağmen, 28 ay sürdü. Geçerli akıllı telefon çekirdek teknolojisi gerekli atılımlar yapmak için ikinci yarının nakavt aşamalarını girmiştir. ilişkili altta yatan teknoloji olgunluk nedeniyle faz Bihai Si çip, 10 yıl önce, aynı zamanda kalkınmayı hızlandırmak için çip darı üretimini hızlandırdı hangi çok daha iyi olmuştur.

Asansör kendi geliştirdiği cips ilgili LPDDR4 ve UFS2.X flaş teknolojisi olmak için daha az konuşmak gerekir. Aslında, zamanın iki yıl sonra resmi iş 2015 bu iki teknoloji, büyük popülerlik olmak. Yüksek standart bellek de hızlı uygulama başlatma hızı yol açabilir, dosya hız verimliliği saklanır artırabilir ve güç tüketimini azaltacaktır.

uzun bir süre için diğer cep telefonu üreticileri takip başarısız olduktan sonra ekran alanı, geçen yıl, Samsung Corning Dipnot 7, Beş Gorilla Glass marş kapmak. Bu yılki MWC, büyük cep telefonu üreticileri Huawei P10, LG G6 dahil Corning Gorilla Glass, beşinci nesil kitle kabulü başlar, Xperia XZs gibi.

Ekran malzemesinin arkasında başka yükseltme ekran teknolojisidir. Sharp MWC kenarlıksız cep telefonu Kristal başlatılan ve daha sonra bir kemik iletim teknolojisi çağrı ikinci nesil kenarlıksız cep telefonu getirdi. MWC LG ekran G6 daha büyük bir oranda piyasaya geçen yıl, daha önce gördüğümüz gibi, MIX olmanın darı için darı içine bu teknolojiyi koymak için ilk önce takip etmek. mesajın, bu yılın Samsung mevcut maruz kalma, Apple yeni amiral gemisi ekranın daha büyük bir oranda bu tekniği kullanır. Sert değil tahmin etmek, zaman önümüzdeki dönemde söz konusu olabilir daha dar çerçeve + modelleri hiperbolik Pingtung görünür oluşturdu.

Sony Xperia XZ Premium benzer bir yüksek dinamik aralık ekran teknolojisini entegre etmiş HDR ekran teknolojisi, Samsung şimdi LG G6 içerir, aynı zamanda TV ekran teknolojisine HDR 10 kullanılarak Dipnot 7 destekleyen ilk olduğunu, yanlışlıkla HDR geliştirmek güveniyor kullanıcının ekran görüntüleme deneyimi.

Tabii ki, yukarıda anılan örnek buzdağının sadece ucu, bir sürü insan bir kenara bu yeni minimal invaziv tasarım, bize kazmak için bekleyen pek çok yeni alanlar var çünkü 2017, bir tampon yıl yenilikçi cep telefonu endüstrisi olacağını söylüyorlar. Örneğin, şimdi ateşli AI, AR, bu yeni teknolojileri vb gerçeklik teknolojisi, 5G teknolojisi, paravan teknolojisi ve hatta sıradan yaşam sorunları, arttırılmış ve nasıl akıllı telefonlar artık birbirinin üzerine bindirilmiş? Fırsatlar ve zorluklar var, yenilik sonsuzdur.

Bugün, akıllı telefon sektöründe hızlandırılmış faz-out aşamasında olduğunu, akıllı telefonlar yeniliklere rağmen, geçen yıl hatırlama değil, aynı zamanda küçük teknik yükseltme yinelemenin bir dizi vardır, tüketici yeterince güçlü itiraz getirmemiştir. MWC bu kadar büyük bir aşama, tüm üreticiler burada ekranda yeni ürünler, yeni hizmetler ve yeni teknolojiye sahip hazırız. teknoloji medya manşetlere rekabet edebilmek için, üreticiler kampanyasını tanıtmak için hiçbir çaba da makul bağışladı.

Ama asıl teknoloji satıcıları kurnazca tüketicilere yeni teknoloji göndermeleri gerekmektedir. kalıplama duyuru bu teknikler, genellikle çok abartılı gösteriş ya da tanıtım yoktur, ama yenilik göndermek için pratik gerçekten değerlidir. Cep telefonu üreticileri bu başlangıç ​​noktasından Ar-Ge yatırımı artırmak için ise, değil kasten yeni teknoloji için tüketici iştahı harekete ve ileri tüm cep telefonu endüstrisine daha sağlıklı gelişimini sürücü bağlı olduğu, mümkün olduğunca üretim döküm süresini azaltmak.

Kaynak: Tencent Dijital

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)