IC sanayi sektöründe konsantrasyon görünümünü geliştirmek için kaynakların entegrasyonu hızlandırmak için

Sohbet Chat
politika, entegre devre sektörünün hızlı gelişimi desteklemek. mevcut durumdan, bazı üst düzey endüstriyel çekirdekli çipleri varlığı, araştırma ve geliştirme ve diğer konularda yetersiz yatırım eksik. İçerdekiler tümleşik devre sanayi kuruluşu avantajları odaklanmak eğilimi, ölçek etkisi açıktır olduğunu göstermiştir söyledi. Bu bağlamda, ilgili şirketler kaynakların entegrasyonu hızlanmıştır.

zorluklar

İçerdekiler Çin Menkul Kıymetler Dergisi muhabiri, entegre devre bilgi teknolojileri sektörünün çekirdeğidir söyledi. Hükümet iş Raporda ayrıca entegre devreler yenilik zincirinin, endüstriyel zincir, değer zincirinin entegrasyonunu güçlendirmek ve ortak gelişme ile araştırmaları teşvik edecek, devlet entegre devre sektörüne büyük önem verdiğini gösterir entegre devre endüstrisinin teknoloji geliştirme ve dönüşümü hızlandırmak.

Şu anda, entegre devre endüstrisinin genel kalkınma zorluklarla karşı karşıya. Çin Menkul Kıymetler gazetesi muhabiri en düşük uç yongaları için, Çin temelde kendi kendine yeterliliğin yeteneğine sahip olduğunu söyledi bir endüstri kaynağı adını vermeyi reddetti. Ama böyle sunucu CPU, yönlendirme anahtarı çip, dijital-analog çevirici çip ve diğer basic gibi high-end cips, çekirdek ithalat güveniyor, hala denizaşırı devleri geniş bir boşluk ile karşılaştırıldığında gelen yonga tasarımı teknoloji ve üretim süreçleri.

Aynı zamanda, Ar-Ge yatırımları daha da artırılmalıdır. IC yüksek riskli, yüksek yatırım üreticileridir. Veri Samsung, TSMC, Intel Çin'in BM sanayi yıllık sadece yaklaşık 5 $ milyar dolarlık yatırım yaparken, her yıl, en fazla $ 10000000000 vardı yatırım olduğunu göstermektedir. endüstriyel gelişme, Çin'in BM sanayi yatırım fonları ve büyük bilim ve teknoloji geliştirme kurulmasını teşvik, ancak yatırımın genel ölçek hala yetersizdir için.

Bu insanlar entegre devre sektöründe mevcut zayıflıkları, politika ve mali destek arttırmalıdır ve birleşme ve satın almalar ve diğer yollarla dağıtım zinciri sanayi hızlandırmak, inanıyoruz. "Belirgin eğilim iş odak avantajı IC sanayi, ölçek çok önemlidir. Yetiştirilmesi yüksek kaliteli işletmelerin daha konuşma hakkı kontrol sanayi zinciri ile ilgili işletmelerin kapsamlı gelişmesini teşvik edebilir."

kaynak Entegrasyonu

Changjiang Menkul işaret olduğunu deniz birleşme ve satın almalar için yastıklı kısa tahta, birçok entegre devre işletmelerin hızlandırmak amacıyla.

Pekin Express, örneğin, şirket içinde ve satın alma O lanen NXP şirketin fiyat $ 2750000000 ortaklaşa dolaylı olarak yabancı holding şirketleri Nexperia Holding BV tarafından kontrol Jian Guang varlıkları ile, sektöründe birleşme ve satın almalar fon Hefei-birlikte kurulmuş geniş bir varlık inşa (NXP BV) Nexperia BV tamamına sahip olduğu iştiraki% 100 hissesini.

Nexperia BV Ana ortak yarı iletken ve güç MOS mantığı ve ayrık mantık devreleri, Avrupa ve Asya'da güçlü bir üretim altyapısına sahip, ayrık mantık cihazları ve önde gelen işletmelerin alanının dünya.

İçerdekiler küresel IC sanayi, sanayi konsantrasyonu artmaktadır değişimin önemli bir ayar dönemine girdiğini söyledi. sermaye yoluyla, daha rekabetçi duruma yanıt operasyonel ölçek geliştirmek.

Zhao Yi yenilik, örneğin, şirket nakit ve Pekin Xicheng% 100 hissesini satın aldı hisselerin ihracı ödemek niyetinde, işlem fiyatı geçici olarak 6,5 milyar yuan planlanıyor. Zhao Yi yenilik, işlemin tamamlanmasından sonra iyi bir ölçek oluşturabilir listelenen şirket ve hedef şirket esas olarak araştırma ve entegre devre bellek yongasının ve türev ürünler, teknik destek ve satış geliştirme yapan söyledi. işlem gören şirketlerin daha da geliştirilmesi, uluslararası ivme enjekte için, Ar-Ge personeli ve mükemmel uluslararası yönetim ekibi alanında bellek yongası Ar-Ge tanıtmak için bir listelenen şirket olacak.

Datang Telekom her iş segmenti dönüşümü ve yükseltme hızlandırmak, sanayi yapısının ayar derinleşen, "IC +" endüstriyel düzen civarındadır. , Araba ağ, akıllı üretim, ağ ve diğer uygulamalar açık endüstri ekosistemi mobil interneti inşa ederek, kendini kontrol edebilen, güvenli ve güvenilir entegre devreler, uygulama ve sistem çözümleri sağlamak şirketin endüstriyel rekabeti güçlendirmek.

Kaynak: Çin Menkul Kıymetler Dergisi

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. önemli ölçüde rakiplerinin, Çin LG cep telefonu sektörü toplu işten çıkarmalar, etkilenen ülke 26 ofisleri dahil olacağı son haberler arkasında akıllı telefon geliştirme aksiliklere Çünkü LG, saha satış departmanı en az 1000 kişi işten atıldı olacak merkez yönetimi de işten çıkarmaları karşı karşıya gelecek.

    Hiçbir mal olabilir çünkü Çin anakara pazarında LG Electronics Cep telefonu iş çok olumsuz olduğunu, son ay, sıkı hale gelmiştir, ürün hattı neredeyse kurudu, LG arasında ve biraz söz konusu ürünleri tedarik ederek bayileri aracılığıyla ilişki yeni bir ürün piyasaya değil için, LG distribütörleri ile işbirliği sona yol açabilecek LG telefon bayi sadece orijinal stok ucuz temizleme cep telefonları, LG'nin satış kanalları önemli zarar yüz, durum satmak için hiçbir mal satış ekibi önemli nedeni işten edilecek.

    LG Çin anakara pazar geliştirme ağırlıklı 3G stratejik hatalar üzerinde durdu, 3G tanıtımı, rakiplerinden daha geç altı ay akıllı 2011'de 3G hizmetlerinin büyük bir gelişme Çin anakara pazar, LG ürünleri ise Ar-Ge, satış performansı üzerinde kapsamlı bir yenilgi neden ayak uyduramadı.

    ürün hattının yavaş gelişmesi, LG ve satış kanallarının radikal reform büyük distribütörler erişim doğrudan tedarik modu seviyelerini azaltmak, ancak üç aylık yolu başarısız reform geriye kalan tek büyük distribütörler düz Suning duyurdu destekler yön.

    kapsamlı bir işten 4G döneminin gelişi yapmak niyetinde sonra bırakılabilir şansını büyük ölçüde ortaya arttırır sonra olsun LG böylece, Çinli cep telefonu pazarında çekilecek, ama LG gelgit açmak için Çin'de yeni bir CEO olası atanmadan önce sonlandırılabilir, ancak bu bile yeni eğer hükümet yüzleri saman ikilem bu olmadan tuğla yapmak da göreve başladı.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder