29 örtüsünü! Samsung S8 veya yüz tanıma ile donatılmış

Sohbet Chat
Yabancı basında çıkan haberlere göre, Samsung New York konferansta 29 Mart'ta yapılacak, merakla beklenen Galaxy S8 serisi telefonlarının resmi lansmanı, benzer yeni yapılandırma özellikleri poz cari ağ olmasına rağmen, ama kim bir iç Samsung olduğu iddia edilen işaretli olan Galaxy S8 bir yüz tanıma fonksiyonu olabilir.

sohbet
Baidu Görüntüler

yüz tanıma - alıntılanan içerdekilerin Samsung söylemek rapor, Galaxy S8 parmak izi sensörü ve iris tarayıcı, başka ağır biyogüvenlik özellikleri yanı sıra özelliği bekleniyor. "Hız ve doğruluk üzerine Verilen iris taramaları kısıtlamalar, biz Galaxy S8 yüz tanıma katılmaya karar verdik."

Bu yüz tanıma özelliği Samsung iPhone Edition yarışmanın yeni dış tasarımı izin ve kabul edilen efsanevi yararlanabilirsiniz söz etmek gerekiyor. Biyografi iPhone Sürümü 3D yüz tanıma sensörü ön kamera desteği ile birlikte geliyor.

haber önce Galaxy S8 serisi telefonlar 5.7-inç ve iki 6.2-inç ekran sürümleri 5. nesil Corning Gorilla Glass, 2K çözünürlük, dahili / Exynos 8895 Xiaolong 835 işlemci, 4GB / çalıştırmak için bellek 6GB ve 64GB / 128GB olacak vücut saklama; 8000000 1200000000 makinesi bileşimi. Wen Galaxy S8 göre, Home tuşunun sonra iptal Synaptics optik parmak izi teknolojisini açmak için kullanılacaktır, ancak ekran kilidini açmak için parmak izi arkasına inşa edilecek söylentiler var.

Tabii ki, Galaxy S8 telefon havalı özelliği "DEX" yeni masaüstü modu denebilir, bu fonksiyon tam bir Android PC kullanımı gibi Galaxy S8 telefona izin verir, ama aynı zamanda fare ve klavye ve diğer aksesuarları destekler.

Samsung Galaxy S8 resmen 29 Mart'ta Ambalajsız basın toplantısında peçe açılacak ve 28 Nisan satışa olması bekleniyor. En önemli şey S8 fiyat daha yüksek 849 $ (yaklaşık 5844 yuan) de vardır. fiyat devlet satırı sürümü için bile yüksek, arkadaşlar haber kırdı vardır Galaxy S8 BNM olacak aslında 6288 yuan satışı, sağlanan 6GB bellek GALAXY S8 Artı fiyat 6888 yuan net görünüm yokmuş gibi.

Kaynak: Zhongguancun Sistemde

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)