Galatasaray'da Selçuk İnan'dan iyi haber

Sohbet Chat
Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir ile oynadığı maçta sakatlanan Selçuk İnan iyileşiyor. Milli futbolcunun tedavisinin olumlu gittiği belirtildi.


chat
Spor Toto Süper Lig'de 12 Şubat Pazar günü Türk Telekom Arena'da Kayserispor'u ağırlayacak Galatasaray'da Selçuk İnan'dan gelen haberler yüzleri güldürdü. Medipol Başakşehir'le oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan milli futbolcunun tedavisinin olumlu gittiği belirtildi.

Hafta sonuna doğru uygulanacak testlerde olumlu sonuç alınırsa, Selçuk İnan'ın pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Kayserispor maçında görev alma ihtimali artacak.

Sarı Kırmızılılar’da aynı maçta sakatlanan Wesley Sneijder ve Lionel Carole’un tedavileri de sürüyor. Carole’ün pazar günkü Kayserispor maçında oynama ihtimali oldukça düşük. Sneijder ise bir sonraki hafta Çaykur Rizespor maçında da yer alamayabilir.(Ntvspor)

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Singapur Sohbet odaları Singapur Chat Odaları Singapur Muhabbet Odaları Singapur Mobil Sohbet Odaları Singapur Mobil Chat Odalari sansarkrall.blogspot.com Online Sohbet Odaları Singapur Gönül Sohbet Odaları ve daha fazlası için sansarkrall.blogspot.com.tr de

    YanıtlaSil
  2. İstanbul Çevrimiçi Sohbet Odaları - İstanbul Çevrimiçi Sohbet Odaları en iyi ücretsiz sohbet odaları sohbet ve sohbet sitesi. Çevrimiçi ücretsiz İstanbul sohbet siteleri. Ücretsiz İstanbul sohbet çevrimiçi İstanbulOnline Sohbet Odaları, İstanbul Çevrimiçi sohbet odaları sansarkrall.blogspot.com ve daha fazlası.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder