Üçlüler İçin Cinsiyet Kuralları

Sohbet Chat

Çift üçlü ile seks yapmaya karar verirse, bir takım nüansları düşünmelisin. Doğal olarak, ilk aşamada, her iki ortağı da etkilemesi gereken 3 kişi ile karar vermek gerekir. Fakat bunun dışında, dikkate alınması gereken diğer nüanslar da var, sonuç samimi hareketin tüm katılımcılarını memnun edecektir. Çok fazla değil.

1. Açıklık. Ön sevişmeye geçmeden önce, herkesin fantezilerini ve arzularını açıkça konuşması çok önemlidir. Ses beklentileri için de önemlidir. Buna ek olarak, ortakları belirlemek önemlidir, yani 2 kadın ve 1 erkek veya tam tersi.

2. Eş. Bir ortak bulmak zor olabilir. Birçoğu, arkadaşlar, tanıdıklar veya meslektaşları arasında bir ortak arayışında hata yaparlar. En beklenmedik zamanda garip bir durum ortaya çıkabilir ve bundan sonra ilişki bozulur. Burada topikal sitelerin ve forumların olduğu İnternet'e geçmek en iyisidir.

3. Yer ve zaman. Düzeni, özellikle de ilk kez geldiğinde çok önemlidir. Aksi takdirde, kötü tasarlanmış adımlar sorun yaratabilir. Çoğu durumda, çift 3 kişiyi evlerine davet ediyor. Aynı zamanda, dinlenip bir bardak şarap içmek için önce bir kafeye veya restorana atlayabilirsiniz.

4. Üçüncüsü. Bu, ortak bir ifade kullanılırsa geçerli değildir: "Üçüncü ekstra". Her şeyden önce onunla ilgilenmek, onunla ilgilenmektir. Bir kişi rahatsızlık duymamalıdır. Sorunu çözmek için, kendi yerine hayal etmeniz ve sonuç çıkarmanız yeterlidir.

5. Güvenlik. Tabii ki, bu kural sadece üçlü seks için de geçerli, ancak bu durumda özel bir dikkat gösterilmelidir.

6. MesafeSeks sırasında, üçlü, bunun, uzun bir ilişkiye girmemesi gereken son derece keyifli olduğunu hep hatırlamalıdır. Geceleme veya kahvaltı burada gereksiz olacaktır.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)