Kişilik

Sohbet Chat

Her ikisi de, ikizlerin bir sorunu olsalar bile, diğerlerinden farklı değildir, çünkü kesinlikle farklı bir karaktere sahip olabilirler. Bu nedenle, büyüme, figür, cilt ve saç rengi, kan türünü ve diğer harici işaretleri birbirinden farklıyız. Ancak, içinde bir kişi var. Kimin kim olduğunu anlamak için birkaç standart sınıflandırmayı inceleyebilirsiniz.

Çoğu durumda, psikologlar insanları mizaç türüne göre kategorilere ayırır. Temel olanları göz önünde bulundurun:

1. Phlegmatic - yavaş ve tedirgin olmamış, çok uzun süre, olası tüm sonuçların ağırlığını koyarak bir eylem planı oluşturuyor.

2. Sanguine - çok hızlı bir şekilde fikri aydınlatan ve onunla ilgilerini kaybeden canlı bir insan. 

3. Koro, dengesiz ve yetersizce kontrol edilen bir kişidir. Bir önemsememe nedeniyle kendiliğinden kontrolünü kolayca kaybedebilir.

4. Melanchol - deneyimlerini başkalarına gizler. Uyuşukluk, aktivite eksikliği ve yalnızlık gibi özelliklere sahiptir.

Bu 4 ortak tipe ek olarak, başka sınıflamalar da vardır. Örneğin, bunlardan biri, tüm insanlığın bölünmesini 2 büyük gruba ayıran Carl Jung'du:

• Ekstralar, temas kurmak için her an hazır olan aktivistlerdir ve bir takım yeni tanıdıklar edinmektedirler. Bu insanlar seyahat etmek ve yeni şeyler öğrenmekten çok severler.

İntroverler, iç dünyasına kimseyi izin vermeyen kapalı insanlardır. Arkadaþlarýn sayýlarý her iki elin parmaklarýna kolayca sayýlabilir.

Ve son grup, insanlığın her biri sezgi ve duyu, mantık ve ahlak, akılcılık ve mantıksızlık tercihlerine sahip kategorilere ayrılır. Dolayısıyla, bilgiyi algılama biçimimizde, böleriz:

Algılayıcı - sayı ve harfle ifade edilen doğru verileri duymayı tercih eder;

• Sezgi - Oyunun amatörü "pun", aynı anda birkaç konuyu düşünmeyi tercih eder.



Geveze Sohbet Trsohbet Kelebek sohbet Mevsim Sohbet Metin Sohbet

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)